Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova serija Smaragdni grad na kanalu FOX Life
Grad Dubrovnik kao prijestolnica Oza u novoj seriji "Smaragdni grad" koja stiže ovoga tjedna na FOX Life

Nova serija "Smaragdni grad" na kanalu FOX Life

Na temu Čarobnjaka iz Oza snimljeni su mnogi filmovi i serije, no Smaragdni grad drugačiji je pogled na poznatu priču o epskom putovanju, samospoznaji, hrabrosti i prijateljstvu. U njoj, 20-godišnja Dorothy Gale (Adria Arjona) ulazi u potpuno drugi svijet - mističnu zemlju u kojoj vlada svemogući kralj (Vincent D'Onofrio). On je zabranio upotrebu magije i sada je suočen ne samo s gnjevom sve većeg broja vještica nego i s nadolazećom katastrofom koju je izazvala mitska sila.

Razlike između klasika i Smaragdnog grada vidljive su na samom početku - Dorothy nije 12. godišnja djevojčica sa slatkim psićem, nego svojevrsna seksepilna ratnica koja spašava kraljevstvo, a vještice u ovoj priči ne ostaju mrtve...

I glumačka je postava zanimljiva - uz atraktivnu Adriu Arjonu (Pravi detektiv), te Olivera Jacksona-Cohena, britanskog glumca i modela (Drakula), tu je vrhunski glumac, iskusni Vincent D'Onofrio koji je svoj nevjerojatni talent pokazao u remek djelima poput Full Metal Jacketa Stanleya Kubricka ili kao neobični detektiv Goren u Zakonu i redu.

Naši gledatelji zasigurno će u nekim scenama prepoznati i krajolik - dio ove serije, naime, snimljen je u Dubrovniku 2015. godine, a Grad je bio inspiracija za prijestolnicu Oza. Napeta i vizualno fantastična priča počinje na kanalu FOX Life 23. kolovoza u 22h, a gledatelji će seriju Smaragdni grad nadalje moći pratiti svake srijede.

Uloge: Adria Arjona kao Dorothy Gale, Oliver Jackson-Cohen kao Lucas, Ana Ularu kao Zapad, Gerran Howell kao Jack, Jordan Loughran kao Tip i Vincent D'Onofrio kao Čarobnjak.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala