Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 13.8.
Večeras vas na malim ekranima čekaju stariji i noviji filmski hitovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 13.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 13.8.

SERIJE / EMISIJE

London: Svjetsko prvenstvo u atletici, HTV 2 u 19:50 sati

Crno-bijeli svijet, HTV 1 u 21:05 sati
Dok Kipo i Žungul polagano ulaze u svijet elitnog novinarstva, a Ksenija vodi bitku sa Žacom zbog jedinice iz daktilografije, Jagoda je i dalje u Beogradu gdje napokon doznaje što se dogodilo između njezinih roditelja. Incognito dolazi u Zagreb kako bi vidjela Uninu ispitnu predstavu, na koju dolazi i Jura...

Vikinzi, HTV 2 u 22:40 sati
Ragnar i kralj Horik ne mogu se složiti oko toga kako udijeliti pravdu jarlu Borgu. U Wessex dolazi kralj Aelle, a Ecbert želi savezništvo.

FILMOVI

Potraga za Nemom, RTL u 21 sat
Marlin i njegov znatiželjni sin žive kraj velikog koraljnog grebena. No Nemo, bez obzira na očeva upozorenja, odluči provjeriti što skriva otvoreno more. Mališan je ulovljen u mrežu i prebačen u akvarij zubarske ordinacije u Sydneyu. Marlin kreće za njim i ubrzo sreće zaboravnu ribu Dory koja mu se priključi u opasnoj avanturi, u potrazi za Nemom.

Gas do daske 3, Nova TV u 21:15 sati
Kada Kineski zločinac pobjegne u Pariz, postoji samo jedno kulturno disfunkcionalni policijski dvojac koji ga može uhvatiti. Spremni napraviti nered u gradu svjetla kako bi uhvatili zločinca, glavni inspektor Lee (Chan) i detektiv Carter (Tucker) se umjesto toga nađu usred eksplozivnog rata između francuske policije, kineske Trijade i dvije prekrasne zavodnice!

22 Jump Street, Nova TV u 22:45 sati
Jonah Hill i Channing Tatum spremni su za novi tajni zadatak u urnebesnoj komediji "22 Jump Street". Nakon što su prošli kroz srednju školu (dvaput), policajce Schmidta i Jenka očekuju velike stvari nakon što preuzmu tajni zadatak i nađu se na lokalnom fakultetu. Ali nakon što Jenko upozna svoju srodnu dušu u atletskom timu, a Schimdta preokupiraju predavanja boemske umjetnosti, obojica započinju ozbiljno preispitivati svoje partnerstvo.

Annie, HTV 1 u 23:55 sati
Iako je film Johna Hustona adaptacija uspješnog brodvejskog mjuzikla, lik male Annie zapravo je proistekao iz popularnog stripa dvadesetih godina prošlog stoljeća, "The Little Orphan Annie", autora Harolda Graya. Iako se Annie u stripu bori s nacistima i susreće s natprirodnim pojavama, niti filmska verzija nije ništa manje atraktivna. Genijalnost svestranog Johna Hustona vidna je u svakoj sceni ovog nezaboravnog mjuzikla.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala