Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lionsgate želi još filmova iz Sumrak sage i još Igara gladi
Iako su obje franšize završile svoju priču studio koji drži prava na njihovu ekranizaciju spreman je na još novih priča

Lionsgate želi još filmova iz "Sumrak" sage i još "Igara gladi"

Čini se kako su prije stvari bile jednostavnije: naiđeš na dobar materijal, adaptiraš ga i ako ti se posreći pretvoriš ga u trilogiju. No, nezasitnost nas je dovela do vremena rebootova i novih verzija iste priče ispričane na "moderniji" način, kao recimo Čudesni Spider-Man umjesto samo Spider-Mana. I tako priče nemaju kraja.

Dosta se razgovara o tome kako bi se radilo još filmova iz Sumrak sage i Igara gladi, ali u Lionsgateu, studiju koji drži prava za obje franšize, još nisu odlučili što bi mogli napraviti s njima. Nastavak? Prequel? Spin-off? Priče ispričane paralelno?

Čini se da su rebootovi ipak izvan priče (za sad) jer je malo prerano da netko zamijeni Jennifer Lawrence u Igrama gladi ili Kristen Stewart i Roberta Pattinsona u Sumraku, no vjerojatno će i te ideje uskoro krenuti u razradu.

"Postoji još mnogo priča koje se trebaju ispričati i mi smo spremni ispričati ih kada naši kreatori budu spremni ispričati te priče.", rekao je Lionsgateov CEO Jon Feltheimer. Također je dao do znanja kako bi za bilo kakve daljnje projekte svakako trebali imati blagoslov autorice Sumraka Stephenie Meyer i kreatorice Igara gladi Suzanne Collins. No, pretpostavljamo da obje vole dodatnu zaradu pa se ne bi previše bunile.

Obje franšize bile su vrlo unosne za Lionsgate, koji inače nema baš neke blockbustere u ponudi. Četiri filma Igara gladi zaradili su malo više od 3 milarde dolara diljem svijeta, dok je pet Sumraka prešlo zaradu od čak 3.3 milijarde tako da će se Lionsgate sigurno potruditi da izvuče neku još neku priču iz tih franšiza.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala