Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona kriminalističke serije CSI: Cyber
Od 17. kolovoza na Doma TV-u pratite nastavak priče o novoj generaciji FBI agenata

Druga sezona kriminalističke serije "CSI: Cyber"

Foto: Nova TV

Doma TV premijerno donosi drugu sezonu kriminalističke serije CSI: Cyber, spin-offa jedne od najuspješnijih televizijskih franšiza, CSI. Specijalna agentica Avery Ryan, koju utjelovljuje dobitnica Oscara Patricia Arquette, vodi FBI-jev Odjel za cyber-kriminal. Ryan i njezin tim istražuju protuzakonite aktivnosti koje se izvode uz pomoć tehnologije i interneta, a koje imaju ozbiljne posljedice na ljudske živote u stvarnom svijetu. U drugoj sezoni njezinu se timu pridružuje novi ravnatelj odjela Forenzike nove generacije D. B. Russell (Ted Danson), koji će zahvaljujući svojem iskustvu i stručnošću postati nezamjenjiv član cyber-tima.

Dobitnicu Oscara, Emmyja i Zlatnoga globusa Patriciu Arquette gledamo u drugoj sezoni uzbudljive kriminalističke serije koja se temelji na stvarnim iskustvima američke cyber-psihologinje Mary Aiken. Arquette u seriji utjelovljuje specijalnu agenticu Avery Ryan, koja vodi FBI-jev Odjel za cyber-kriminal. Ryan i njezin sposobni tim istražuju protuzakonite aktivnosti koje se izvode uz pomoć tehnologije i interneta, a imaju ozbiljne posljedice na ljudske živote u stvarnom svijetu. S Ryan radi novi ravnatelj Forenzike nove generacije D. B. Russell (Ted Danson), stručnjak koji je stigao iz Las Vegasa kako bi povezao svoje golemo poznavanje tradicionalne forenzike s najnovijim napretkom u lovu na najopasnije cyber-kriminalce. Tim također čine FBI-ev agent Elijah Mundo (James Van Der Beek), forenzični stručnjak koji je stigao iz vojske i Averyna osoba od povjerenja, Daniel Krumitz (Charley Koontz), domišljati introvertirani tehnički genijalac, Brody Nelson (Shad Moss), bivši haker koji je radije odabrao raditi za FBI nego život provesti kao cyber-kriminalac te Raven Ramirez (Hayley Kiyoko), stručnjakinja za društvene mreže, i međunarodne odnose.

Na početku druge sezone, u Averyn tim priključuje se D. B. Russell, novi ravnatelj Forenzike nove generacije koji iz Las Vegasa dolazi u Washington, dok istražuju provalu i ubojstvo koje je počinio netko tko je daljinski hakirao sigurnosni sustav kuće. Avery razmatra novo radno mjesto u FBI-u, Krumitz je svjedok na suđenju svojoj sestri, a Elijah se bavi osjetljivom obiteljskom situacijom te će zbog agresivnog ponašanja na poslu ubrzo dobiti zabranu rada na terenu. Cyber-tim morat će i otkriti tko je preuzeo kontrolu nad svim umreženim medicinskim uređajima u bolnici u Dallasu i prijeti da će ubiti jednog pacijenta svaki sat ako se njegovi zahtjevi ne ispune, a Avery će riskirati vlastiti život kako bi uhvatila ubojicu svojeg prijatelja.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala