Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova sezona Dosjea X krenula s produkcijom
Robert Patrick bi rado ponovio ulogu agenta Johna Doggetta

Nova sezona "Dosjea X" krenula s produkcijom

Sredinom travnja smo saznali da je Fox naručio novih 10 epizoda planetarno popularne serije Dosjei X, a sad stiže vijest da je nova sezona s današnjim danom krenula s produkcijom!

Po mnogima kultna serija se prikazivala od 1993. do 2002. godine s tim da smo prošle mogli gledati specijal od šest epizoda oko kojih su gledatelji biti podijeljeni. No, u Fox-u su bili zadovoljni uspjehom pa je tako naručena 11. sezona s deset epizoda, a iza kamere su se ponovno okupili tvorac serije Chris Carter te omiljeni producenti serije Glen Morgan, James Wong i Darren Morgan.

U novoj sezoni ponovno glume David Duchovny (Mulder), Gillian Anderson (Scully) i Mitch Pileggi (Skinner). Kao agentica Reyes će se pojaviti Annabeth Gish dok novopridošli agenti iz prošle sezone Einstein i Miller (Lauren Miller i Robbie Amell) nisu navedeni za novu sezonu. Nije poznato niti hoće li se pojaviti poznata lica kao što su Pušač (William B. Davis) ili agent Doggett (Robert Patrick). Patrick je prije nekoliko dana za TV Insider izjavio da bi se rado vratio u ulogu agenta Doggetta u kojoj smo ga gledali u osmoj i devetoj sezoni (uskoro ćemo ga opet gledati kao Cabea Galloa u popularnoj seriji Škorpion koja 25.9. nastavlja s četvrtom sezonom): „Spreman sam vratiti se u seriju ako smatraju da je to ok potez i ako žele da se vratim. No, zasad me nitko nije ništa pitao; ja bih svakako bio zainteresiran.“

11. sezonu Dosjea X očekujemo na malim ekranima sljedeće godine, a početak prikazivanja će biti između siječnja i veljače.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala