Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke - Petak 4.8.
Večeras možete uživati u izravnom prijenosu koncerta Tomislava Bralića i klape Intrade ili u zanimljivim serijama i filmovima

TV Preporuke - Petak 4.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 4.8.

SERIJE / EMISIJE

Nauči me voljeti, Nova TV u 20:15h
Berna nastavlja sa životom gdje je stala i preuzima stvari u svoje ruke kako ne bi izgubila Alpera. Suzan je puna nade nakon što se Berna probudila iz kome, međutim zatekne se u posve neočekivanoj situaciji. Hašmet odlučuje raščistiti račune sa svima koji su ga uvukli u svoje igrice. Džanan je spremna obračunati se s vlastitom prošlošću, ali ne zna da je očekuje novo razdoblje u životu.

Tomislav Bralić i klapa Intrade, HTV 1 u 21:20h
Nakon iznimno posjećenih koncerata u zagrebačkoj, splitskoj i varaždinskoj areni Tomislav Bralić i klapa Intrade 4. kolovoza nastupaju i, prvi put, u pulskoj Areni koja ugošćuje samo najbolje svjetske izvođače.

Deadwood,  HTV 3 u 22h
Dok Tolliver traži uglednog zaposlenika prikladnog za novu poslovnu vezu s Hearstom, Swearengen si pokušava protumačiti Hearstove poteze. Sukob se intenzivira kad Dority i satnik Turner nasilno rješavaju razmirice. Bullock pokušava riješiti svađu Stevea i Hostetlera, a novo ubojstvo nanovo suočava Bullocka i Hearsta. Trixie je sumnjičava prema Alminu čudnom ponašanju u banci. Ellsworth i Alma imaju bliski susret koji mijenja njihov odnos. Langrishe dočekuje nove akvizicije za svoju kazališnu družinu.

Laurine tajne, Doma TV u 22:15h
Ekipa pronalazi ostatke muškarca koji je, čini se, ubijen u vlastitoj kupaonici. No kad se vlasnik stana pojavi živ i zdrav, detektivi ne samo da kreću u potragu za ubojicom nego moraju i identificirati žrtvu. U međuvremenu se Laura i Jake nose s neprilikama skrbništva.

FILMOVI

Ralje 2, RTL u 22:30h
Prošle su četiri godine od monstruoznog napada velikog bijelog morskog psa. Stanovnici Amityja još uvijek pamte čudovišnu zvijer i masakr koji je napravila, ali nastoje živjeti što normalnije. Otvaraju nove hotele i apartmane za iznajmljivanje i čini se da život ide svojim uhodanim tijekom. No nakon misterioznih nestajanja ljudi i nesreće na moru, šef obalne straže Martin Brody (Roy Scheider) uvjeren je da se velika psina vratila.

Predigra za brak, Nova TV u 22:40h
Charlie Logan je od malih nogu bio proklet da svaka žena s kojom bude intiman pronađe ljubav u drugom muškarcu. Njemu to ne predstavlja neki problem jer prema njima ne osjeća ništa, no što će Charlie napraviti kada osjeti ljubav?

Mirotvorac, RTL u 22:45h
Kao da sudar dva vlaka u Rusiji nije dovoljno zastrašujuća vijest, jedan od njih pritom nosi i nuklearni teret pa eksplozija uništi kilometre i kilometre okolnog prostora. Cijeli svijet je na nogama, a nuklearna stručnjakinja Bijele kuće, doktorica Julia Kelly (Nicole Kidman), ne misli kako je sudar bio slučajan, s čim se slaže i Thomas Devoe (George Clooney), časnik specijalnih obavještajnih snaga američke vojske.Kako bi zaustavili najopasniju vrstu terorista, one koji nemaju nikakvih zahtjeva i samo žele sijati strah i uništenje, Thomas i Julia morat će zajedno na put traga urote koji kreće od New Yorka, a završava duboko u Europi...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala