Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Reboot Zlatnih djevojaka navodno na čekanju radi homofobije
U seriji "Silver Foxes" pratit ćemo četiri ostarjela homoseksualca, a jednu od uloga preuzet će George Takei

Reboot "Zlatnih djevojaka" navodno na čekanju radi homofobije

Jedan od tvoraca televizijske serije koju nazivaju homoseksualnom verzijom Zlatnih djevojaka, rekao je kako su naišli na odbijanje u Hollywoodu.

U lipnju je scenarist Stan Zimmerman na svom Instagramu otkrio kako je počelo čitanje scenarija za projekt Silver Foxes o četiri starija homoseksualna muškarca koji zajedno žive u Palm Springsu u Kaliforniji. Glumačku postavu čine George Takei, Leslie Jordan, Bruce Vilanch i Todd Sherry kao glavna četvorka.

Zimmerman i njegov partner u pisanju scenarija James Berg navodno su napisali i cameo ulogu za originalnu Zlatnu djevojku Betty White. Njih su dvojica zajedno radili brojne epizode za originalnu seriju. Scenaristički dvojac je rekao kako Silver Foxes nisu direktan remake Zlatnih djevojaka već da im je originalna serija, koja se prikazivala od 1985. do 1992. godine, poslužila kao inspiracija.

Iako je Zimmermanova objava naišla na kolektivno odbravanje publike, on tvrdi kako se muči s tim da projekt preuzme neka veća televizijska mreža ili streaming servis. On tvrdi kako su za to krive predrasude koje ljudi imaju o ideji da četiri starija homoseksualca predvode sitcom.

"Svih ovih godina koliko sam na televiziji nisam vidio da neki scenarij dobiva toliku pozornost kao ovaj. To dokazuje kako postoji interes da se takva serija dovede na svijet.", rekao je Zimmerman i dodao: "No predrasude protiv starijih i homofobija ne samo da su krive da nas nitko ne želi preuzeti nego nam onemogućavaju da neka već televizijska mreža uopće uzme scenarij na čitanje."

Međutim, Zimmerman smatra kako još ima nade i to uz pomoć gledatelja, koji bi mogli nagovoriti neke od najpopularnijih streaming servisa da preuzme seriju.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala