Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


„Jennifer Lawrence nije dovoljno lijepa za ulogu Sharon Tate!“
Sestri Sharon Tate se nimalo ne sviđa potencijalni odabir glumice za ulogu u Tarantinovom novom filmu

„Jennifer Lawrence nije dovoljno lijepa za ulogu Sharon Tate!“

Foto: PR Photos, YouTube

Prije nekoliko dana je svijetom odjeknula vijest da će novi projekt Quentina Tarantina biti o ubojstvima kulta Charlesa Mansona, a potencijalni glumci su kod nekih izazvali prilično nezadovoljstvo.

Navodno su Tarantinovi favoriti za glavne uloge Brad Pitt, Jennifer Lawrence i Margot Robbie s tim da bi jedna od njih dvije mogla dobiti ulogu tragično ubijene Sharon Tate, supruge Romana Polanskog koja je bila u visokom mjesecu trudnoće. Ta vijest se najmanje svidjela Tateinoj sestri, Debri Tate, koja Lawrence ne smatra dovoljno lijepom da bi utjelovila njezinu prekrasnu sestru. 65-godišnja Debra je za TMZ objasnila:

„Ne razmišljam puno o Jennifer Lawrence. Nije da imam nešto protiv nje, ali ona jednostavno nije dovoljno lijepa da bi glumila Sharon. Znam da je to užasno za reći, ali imam neke svoje standarde“, izjavila je.

Jennifer Lawrence, Sharon Tate, Margot Robbie

Tarantino se već navodno sastao s Robbie koja mu je drugi favorit za ulogu i koja je, prema Debrinim riječima, bolji izbor od Lawrence: „Obje su iznimno uspješne glumice, ali ako bih ja mogla birati izabrala bih Margot i to samo zato što je njezina ljepota i način na koji je nosi jako slična Sharon.“

U nekoj od uloga bi se trebao naći i Samuel L. Jackson za kojeg još nije poznato u kojoj kao ni za Brada Pitta, naravno ako se uopće pokaže da će navedeni glumci pristati na uloge u filmu.

Tarantino je navodno završio pisanje scenarija i planira početak produkcije za ljeto 2018. tako da bi film mogao stići u kina 2019., 50 godina nakon stravičnih ubojstva Mansonovog kulta Obitelj.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala