Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 9.7.
Osim popularnih serija i nove epizode "Sherlocka", večeras pogledajte odlične nagrađivane filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 9.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 9.7.

SERIJE

Crno-bijeli svijet, HTV 1 u 21:05 sati
Kipo putuje na Kosovo u akciju spašavanja vojnika Žungula, vrativši se u Zagreb s neočekivanim "ulovom". Jagoda sve više sumnja da su je u Adria Transu zaposlili samo radi njezinog davnašnjeg poznanstva s JAT-ovim direktorom Mitrom, koji prema njoj i dalje ima posebne simpatije. Odnos Ksenije i Dunje promijenit će jedna posve bizarna situacija.

Sherlock, RTL u 22:45 sati
Bankar Eddie Van Coon i reporter Brian Lukis ubijeni su na identičan način, u sobama zaključanim iznutra. Zaposlenica kineskog muzeja Soo Lin govori Sherlocku Holmesu da je kao siroče i tinejdžerica morala raspačavati drogu za kriminalističko udruženje Black Lotus, u kojem su radili i ubijeni bankar i reporter. Ubrzo je i Soo Lin ubijena. Banda zatoči Watsona, misleći da je Holmes, te Watsonovu novu djevojku.

Stalker, Doma TV u 23 sata
Jedinica za procjenu prijetnja istražuje kuću mlade glumice Nine Preston, nakon što je terorizira opsjednuti obožavatelj. U međuvremenu Beth dobiva uznemirujuće osobno pismo, a Perry dobiva veći uvid u njezin život.

FILMOVI

Neobična priča o Benjaminu Buttonu, Doma TV u 20 sati
"Rođen sam pod neobičnim okolnostima". Tako počinje priča o neobičnom slučaju Benjamina Buttona, snimljena po knjizi F. Scott Fitzgeralda. Film je nominiran za čak trinaest Oskara, uključujući i one za najbolji film, najbolju glavnu mušku ulogu i najbolju režiju.

Kronike iz Narnije: Lav, vještica i ormar, RTL u 20 sati
Ovjenčana Oscarom za najbolju masku, uz nominacije u kategorijama najbolje montaže zvuka i najuspjelijih vizualnih efekata, kao i dvije nominacije za Zlatni globus u kategorijama najbolje izvorne glazbe i pjesme, raskošno producirana pustolovna akcijska fantazija Andrewa Adamsona uspjela je adaptacija romana cijenjenog britanskog književnika C. S. Lewisa. Riječ je o ekranizaciji prvih Narnijskih kronika, izuzetno popularnog serijala od 7 dječjih romana...

Sve zbog jednog dječaka, HTV 2 u 21 sat
Film je snimljen prema istoimenom bestselleru Nicka Hornbyja, jednog od najpopularnijih suvremenih britanskih književnika. Roman je, kao i film, bio veliki hit, a neki kritičari ulogu Willa smatraju najboljom ulogom Hugha Granta.

Ljudi u crnom 3, Nova TV u 21:40 sati
Fantastični duo, agent J (Will Smith) i agent K (Tommy Lee Jones) ponovno su u akciji! Kao i prethodna dva filmska hita i ovaj je režirao Barry Sonnenfeld, a u glavnim ulogama pojavljuju se Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Emma Thompson, Bill Hader i drugi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala