Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TUF finale i Johnson protiv Gaethjea
Izravni prijenos priredbe "TUF: Redemption Finale" pogledajte na Fight Channel PPV-u od 03:00 sata ujutro

TUF finale i Johnson protiv Gaethjea

 

Dvostruki UFC vikend započinje u noći s petka na subotu, 8. srpnja, finalom 25. sezone reality showa “The Ultimate Fighter”. Izravni prijenos priredbe “TUF: Redemption Finale” pogledajte na Fight Channel PPV-u od 03:00 sata ujutro.

Glavni dio ove vrlo zanimljive priredbe ponudit će čak šest mečeva što će ujedno biti i odličan uvod za UFC 213 koji će se 24 sata kasnije održati u istoj T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Johnson vs. Gaethje

U glavnoj borbi večeri nećemo gledati trenere suprotstavljenih timova, TJ Dillashawa i Codyja Garbrandta, no to ne znači da će samo finale showa biti ujedno i sve što će ovaj event zanimljivo ponuditi. Kao šlag na tortu izvrsne sezone, u “main eventu” samog finala ćemo vidjeti dvoboj u lakoj kategoriji između “top contendera” Michaela Johnsona i vjerojatno najjačeg pojačanja UFC-a u posljednje vrijeme, donedavnog WSOF prvaka Justina Gaethjea.

Tavares vs. Theodorou

Od ostalih mečeva na glavnoj karti valja izdvojiti okršaj Brada Tavaresa i Eliasa Theodoroua u srednjoj kategoriji. Brazilac je u posljednjem nastupu svladao Caia Magalhaesa, dok Theodorou plovi na nizu od dva uzastopna slavlja protiv Alveyja i Ferreire.

U finale samog natjecanja reality showa se plasirao Dhiego Lima, dok ćemo drugog finalistu saznati ovog tjedna kada će biti emitirana posljednja epizoda 25. sezone. Lima je do UFC ugovora stigao 2013. godine kada je poražen u samom finalu TUF-a od Eddiea Gordona. No, unatoč nokautu, Lima je još dvije godine proveo u elitnom Octagonu prije nego što je 2015. dobio otkaz nakon dva uzastopna poraza.  U međuvremenu je odradio nekoliko mečeva u Titan FC-u, da bi dobio poziv za sudjelovanje u TUF-u “Iskupljenje” ediciji.

TUF Finale – Redemption

Michael Johnson vs. Justin Gaethje

Dhiego Lima vs. TBA – finale TUF-a

Marc Diakiese vs. Drakkar Klose

Jared Cannonier vs. Steve Bosse

Brad Tavares vs. Elias Theodorou

Jordan Johnson vs. Marcel Fortuna

 Opširnije na Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala