Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijere u srpnju na Viasat kanalima
Dokumentarne, reality uzbudljive serije od večeras na malim ekranima

Premijere u srpnju na Viasat kanalima

Od ponedjeljka, 3. srpnja, vas na kanalima Viasat History, Explorer i Nature čekaju odlični dokumentarni serijali.

Viasat History

Lovac na oružje
Ponedjeljkom, od 3. srpnja, u 21:00h
Upoznajte Paula Shulla. Promotora rock 'n' rolla i vrsnog mačevaoca. Potpomognut timom stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u praćenju najboljih vojnih primjeraka, Paul kreće u potragu za najtraženijim artefaktima Sjeverne Amerike.

Tajne o kraljevskim ubojstvima
Četvrtkom, od 27. srpnja, u 21:00h
Ova vas uzbudljiva serija vodi na put u mračnu stranu povijesti, budući da nastoji otkriti pravu istinu o najšokantnijim neriješenim zločinima iz prošlosti, koji se tiču članova kraljevskih obitelji Rusije, Njemačke, Kenije i Velike Britanije.

Viasat Explorer

Gradnja u divljini
Utorkom, od 4. srpnja, u 9:25h
Amerikanci sve više odbacuju gradski stil života i kreću u divljinu da bi stvorili svoj vlastiti, neiskvareni raj. No većini je ipak potrebna mala pomoć, a tu na scenu stupaju ''kraljevi koliba''.

Veliko natjecanje u ribolovu
Četvrtkom, od 6. srpnja, u 22:30h
Ribička serija poput ni jedne druge, u kojoj dva kapetana, vrhunski ribič Ali Hamidi i bivši olimpijac, koji je postao ribič, Dean Macy, treniraju dvije slavne osobe kroz tri ribička izazova. Duhovita i zabavna, ova je serija namijenjena ribičima, ali i onima koji ništa ne znaju o tome. Što je u igri? Ego, čast... i ponos!

Viasat Nature

Klinika u divljini
Četvrtkom, od 27. srpnja, u 20:50h
Klinika u divljini južnoafrička je dokumentarna reality serija u kojoj pratimo osam, uskoro kvalificiranih, studenata veterine, koji su na sebe preuzeli odgovornost vođenja ruralne veterinarske klinike u zajednici koja živi na granici Nacionalnog parka Kruger.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala