Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 2.7.
Večeras od 20 sati su na rasporedu reprize odličnih serija i filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 2.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 2.7.

SERIJE

Crno-bijeli svijet, HTV 1 u 21 sat
Pred nama je druga sezone naše serije, autora Gorana Kulenovića, koju je produkcijska kuća Interfilm snimila za HRT. Radnja serije u drugoj sezoni događa se tijekom 1981. i 1982. godine, a u središtu pozornosti ponovno su novinar Voljen Kipčić Kipo i njegov najbolji prijatelj, fotograf Đermano Kurtela zvan Žungul, koji se na početku sezone nalazi na odsluženju vojnog roka, na uzavrelom Kosovu. Uz Kipovu i Žungulovu potragu za dobrim provodom i temama koje bi im mogle pomoći da se iz svijeta studentskog novinarstva prebace u više profesionalne sfere (počinju raditi za Start i Danas), paralelno pratimo i događaje u obiteljima Kipovih rastavljenih roditelja.

Sherlock, RTL u 22 sata
Sherlock i Watson prvi put se sreću te ulaze u stan u Baker Streetu te odmah rješavaju zagonetne slučajeve smrti, za koje policija vjeruje da su samoubojstva, dok Sherlockov brat Mycroft, koji se isprva ne predstavlja, nalazi s Watsonom te traži od njega da za novac špijunira Sherlocka.

Stalker, Doma TV u 22:20 sati
Beth i Jack istražuju napad uhode koji iskorištava fobije svojih žrtava. U međuvremenu Beth doznaje da se njezina prijateljica viđa s nekime tko je, a da to nijedna od njih ne zna, povezan s njom. Dok istražuju niz prijetnja u kući za koju se vjeruje da je ukleta, TAU-ov tim provodi Noć vještica loveći osobu koja stoji iza sablasnih pojava.

FILMOVI

Chloe, RTL u 20 sati
Kad uspješna liječnica Catherine počne sumnjati u vjernost svojeg supruga Davida, odluči sumnje odagnati uz pomoću privlačne mlade Chloe. Catherine se ubrzo nađe u mreži seksualnih želja i na putu koji cijelu obitelj dovodi u veliku opasnost.

Erin Brockovich, Doma TV u 20 sati
Tračak svjetla za mladu samohranu majku dolazi iz najmanje očekivanog pravca - sudskog sraza s mega-korporacijom. Nakon izgubljenog sudskog spora, Erin Brockovich (Julia Roberts) zapošljava se kod svojeg odvjetnika, Eda Masryja (Albert Finney), kao recepcionistica. Erin uskoro otkriva kako se u malom kalifornijskom mjestu Hinkley odigrava prljava rabota: velika tvrtka, "Pacific Gas & Electric" pokušava prikriti ekološku katastrofu velikih razmjera u kojoj su posve kontaminirani izvori pitke vode.

Osvetnici, Nova TV u 21:25 sati
Marvel studio predstavlja Osvetnike – fantastičnu skupinu superheroja koju čine Iron Man, Nevjerojatni Hulk, Thor, Kapetan Amerika, Hawkeye i Black Widow. Film Osvetnici temeljen je na istoimenom Marvelovom stripu prvi put objavljenom 1963. godine.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala