Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 30.6.
Za zadnji dan lipnja vas čekaju odlične serije i nekoliko popularnih filmova

TV Preporuke dana – Petak 30.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 30.6.

SERIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 21 sat
Barnaby se priključuje izletu u Brighton, koji u spomen na pomoć stanovništvu evakuiranome u doba rata organizira Trgovačka komora u Caustonu: inspektor osnovano sumnja da caustonski gradonačelnik i brightonska gradonačelnica vode nepoštene poslove. No prigodni će posjet morati naprasno prekinuti: s vožnje vlakom jeze jedan od izletnika vraća se odrubljene glave. Usto netko prijeti smrću župniku Midsomer Parve i njegovim župljanima i te prijetnje provodi u djelo - mačem normanskog osvajača.

Kuća od karata, HTV 1 u 21:15 sati
Prilika da iskoristi mračnu stranu virtualnog svijeta omogući Francisu da utječe na izlaznost birača u državi koja na izborima donosi prevagu.

CSI specijal: Bande, RTL u 23:50 sati
Tim forenzičara Las Vegasa, koji predvodi D.B. Russell, i FBI tim rade zajedno na rješavanju ubojstva krijumčara oružja koji je radio za privatnu zaštitarsku firmu te otkriju kako se velika količina neregistriranog oružja nalazi na ulicama. U drugoj epizodi upoznajemo bogatog supruga Catherineine prijateljice Laure, koji radi za uspješnu međunarodnu kompaniju, ima puno tajni te je spreman sve učiniti kako bi one ostale neotkrivene. Unajmljuje skupinu ubojica kako bi likvidirali Lauru i njezinu odvjetnicu. U trećem nastvaku CSI tim se oprašta od Catherine Willows, koja je odlučila promijeniti život. U međuvremenu, u pokušaju da ulovi Laurinog supruga i zaustavi njegove atentatore, D. B. Russel odluči lažirati Catherineinu smrt.

Crna lista, HTV 1 u 0:55 sati
Red i Liz surađuju s jedinicom kako bi zaustavili pregovarača koji se ponovno aktivirao s ciljem da udruži dva suparnička zločinačka klana. Tom obnavlja kontakt sa starom ljubavi. Usred nemilosrdnog ratovanja za teren prošire se glasine o navodnom udruživanju kojemu je cilj uspostaviti mir između obitelji Eriksson i Vacarro. U Redu to pobudi sumnju da je riječ o djelu Promnestrije, tajnovite figure poznate po posredovanju u sklapanju kriminalnih poslova u zamjenu za udio u zaradi.

FILMOVI

Državni neprijatelj, RTL u 21:20 sati
Odvjetnik Robert Clayton Dean (Will Smith) je predan otac i suprug, koji je na tragu Pineteru, vođi kriminalne skupine. U međuvremenu korumpirani službenik Nacionalne sigurnosti, Thomas Reynolds (Jon Voight) pregovara s kongresmenom Phillipom Hammersleyjem oko implementacije novog satelitskog sustava nadziranja. Kada Hammersley odbije surađivati, Reynolds naruči njegovu likvidaciju. No ubojstvo je snimljeno, a dokaz Deanu pošalje prijatelj. Dean nije niti svjestan što posjeduje, a ubrzo mu se život počinje urušavati.

Ako ostanem, Nova TV u 22 sata
17-godišnja Mia (Chloe Moretz) imala je sve u životu: divnu obitelj, dečka koji ju obožava i perspektivnu budućnost. Dok razmišlja o izboru koji mora učiniti, važući između školovanja na Julliardu koje uključuje napuštanje obitelji i dečka, jednog snježnog jutra sve će se promijeniti.

Najbolji tata na svijetu, HTV 1 u 22:55 sati
U ovoj crnoj komediji, koju je režirao Bobcat Goldwaith, Robin Williams glumi srednjoškolskog profesora poezije i samohranog oca koji otkriva da ga ono za čim najviše čezne možda i neće učiniti istinski sretnim.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    nemam_tv nemam_tv @ 30.6.2017. 16:41

    Koja je to logika HRTa pa i ostalih tv kuća. Da na svoja dva kanala skoro istovremeno stave po jednu zaimljivu seriju. hrt2 21 Umorstva u Midsomeru a na hrt1 u 21 i 15 Kuća od karata. Često je takav slučaj da neka tv na jednom svom kanalu istovremeno prikazuje jednu seriju/film koji su potencijalno zanimljivi i na drugom svom kanalu opet seriju/film koji su isto potencijalno zanimljivi. Jedno pitanje . A gde su Tragovi Zločina i Poslednji Brod ???

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala