Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC Fight Night 111: Holm, Arlovski i Dos Anjos traže iskupljenje u Singapuru!
Izravni prijenos pogledajte u subotu od 14:00 sati na Fight Channel PPV-u

UFC Fight Night 111: Holm, Arlovski i Dos Anjos traže iskupljenje u Singapuru!


17. lipnja UFC će drugi put održati svoju priredbu u dalekom Singapuru. UFC Fight Night 111 će ponuditi četiri dvoboja na “main cardu” a predvodit će ga okršaj bivše prvakinje Holly Holm i opasne Brazilke Bethe Correie u bantam kategoriji. Izravni prijenos pogledajte u subotu od 14:00 sati na Fight Channel PPV-u!

Za drugi dolazak u Singapur UFC je sastavio vrlo dobar popis borbi koji na glavnom dijelu nudi nastupe nekoliko bivših prvaka. Tu su osim Holly Holm i bivši šampion u teškoj kategoriji Andrei Arlovski, odnosno donedavni u lakoj diviziji Rafael Dos Anjos, što bi svakako trebao biti dobar mamac za lokalne MMA fanove.

Holm vs. Correia

S tri uzastopna poraza zaredom, Holly Holm i nije najzahvalnije lice za predvoditi jedan UFC event, no njezino detroniziranje Ronde Rousey je ostavilo toliko dubok trag u MMA zajednici da su ljudi iz UFC-a to odlučili iskorištavati dokle ide. Ovaj put je vjerojatno i zadnji put. Holm će se u Singapuru susresti s vrlo opasnom Brazilkom Bethe Correiom te će u tom dvoboju očajnički tražiti pobjedu i prekid katastrofalnog niza.

Problemi za Holm su započeli na UFC-u 196 prošle godine kada je imala gotovo dobiven meč za naslov protiv Mieshe Tate. Doslovno je ispustila pobjedu u posljednjoj petoj rundi, a nakon toga se nije uspjela vratiti u pravi ritam niti protiv Shevchenko, niti protiv De Randamie u mečevima koji su slijedili. U slučaju i četvrtog poraza u nizu, djevojka iz Albuequerqua bi mogla doći na rub otkaza, stoga je iznimno bitno da u Singapuru napokon dođe do pobjede koja će joj donijeti toliko potreban mir.

To svakako neće biti lako jer će na drugoj strani Octagona stajati jedna od najboljih borkinja svijeta u ovoj kategoriji i bivša izazivačica Ronde Rousey – Bethe Correia. Ova opasna nokauterka je od dolaska u UFC 2013. svladala čitav niz poznatih imena da bi na UFC-u 190 “izgorila” u dvoboju s tada aktualnom prvakinjom Rondom Rousey.

Arlovski vs. Tybura

U “co-main” eventu ove priredbe vidjet ćemo i bivšeg UFC prvaka u teškoj kategoriji, Andreija Arlovskog, u dvoboju protiv nadolazećeg poljskog teškaša Marcina Tybure. Ako ste pročitali gornji pasus o katastrofalnom padu Holly Holm, onda ga gotovo možete prekopirati i u slučaju Andreija Arlovskog. Samo na još negativniji i gori način. Stvari su se, naime, za “Pitbulla” još prije godinu i pol dana činile idilične. Dolazak u tim Grega Jacksona i povratak u UFC su se pokazali kao ispravni potezi. Četiri uvodne pobjede unutar Octagona su Arlovskom donijele meč protiv Stipe Miočića na UFC-u 195 okarakteriziran kao “title eliminator” dvoboj. Ipak, Miočić je danas jedna druga vrsta borilačke zvijeri pa je meč trajao tek 54 sekunde. Nakon tog teškog poraza Arlovski kao da više nije uspio uhvatiti ritam.

Poljak Marcin Tybura je s druge strane u UFC-u završio nakon slavlja protiv našeg Ante Delije (pobjedi je kumovala nesretna ozljeda), a svoj je debi u elitnom Octagonu imao u travnju prošle godine na priredbi u Zagrebu.

Dos Anjos vs. Saffiedine

Program UFC Fight Night 111 priredbe će otvoriti još jedan bivši UFC prvak – Rafael dos Anjos. Ovo će za Brazilca biti debi u velter kategoriji nakon gubitka titule protiv Eddieja Alvareza i poraza od Tonyja Fergusona.

Belgijac od dolaska u UFC 2014. ima tri poraza i tek jednu jedinu pobjedu, no kada pogledate popis dosadašnjih protivnika imate dojam da se nekome zamjerio u čelništvu promocije.

Na glavnoj karti u Singapuru vidjet ćemo i meč u velter kategoriji između Dong Hyun Kima i Colbyja Covingtona, a valja spomenuti i nastup Takanorija Gomija u uvodnom programu. Sve u svemu, UFC Fight Night 111 će ponuditi nekoliko vrhunskih dvoboja koje se isplati pogledati.

UFC Fight Night 111: Holm vs. Correia

Holly Holm vs. Bethe Correia

Andrei Arlovski vs. Marcin Tybura

Colby Covington vs. Dong Hyun Kim

Rafael dos Anjos vs. Tarec Saffiedine

Uvodne borbe:

Takanori Gomi vs. Jon Tuck

Cyril Asker vs. Walt Harris

Ulka Sasaki vs. Justin Scoggins

Jonathan Meunier vs. Li Jingliang

Russell Doane vs. Kwan Ho Kwak

Carls John de Tomas vs. Naoki Inoue

Ji Yeon Kim vs. Lucie Pudilova

Alex Caceres vs. Rolando Gabriel

Opširnije na Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala