Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 11.6.
Večeras od 20 sati pogledajte neki od hit filmova ili nogometnu utakmicu Island – Hrvatska

TV Preporuke dana – Nedjelja 11.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 11.6.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet: kvalifikacije za SP Island – Hrvatska, HTV 1 u 20:35 sati

Svjedoci, HTV 2 u 21:50 sati
Svjedoci, Paul kojega je Sandra spasila otkriva istinu: osoba koja iskapa tijela skriva se u njegovoj prošlosti. Ta mračna prošlost izlazi na površinu. Krivnja koja je već dugo zakopana... Paul i Sandra morat će uprijeti iz sve snage kako bi napokon riješili zagonetku pokaznih kuća.

FILMOVI

Ženska prava hoću, HTV 2 u 20 sati
Smješten u 1960-te, film se temelji na istinitoj priči o grupi smionih žena koje su se, udruženim snagama, zauzele za pravdu i time pronašle vlastitu unutarnju snagu.

Gran Torino, Doma TV u 20 sati
Iza ove napete drama stoji legendarni redatelj, glumac i vlasnik pet Oskara, Clint Eastwood, kojemu je ovo najunosniji film u cijeloj karijeri. U jednoj od uloga se pojavljuje i Eastwoodov najmlađi sin, Scott koji je danas sve popularniji.

Pearl Harbor, RTL u 20 sati
Film je kritika loše prihvatila, uglavnom navodeći režijsku neinventivnost i površno baratanje povijesnim činjenicama, međutim, doživio je sjajnu zaradu u američkim i svjetskim kinima, upravo zahvaljujući svojoj atraktivnosti.

Čarolija na mjesečini, HTV 1 u 23:50 sati
Stanley je iluzionist koji je posvetio čitav svoj život razotkrivanju lažnih spiritualista. U planu mu je potpuno diskreditirati priznatu spiritualisticu Sophie i njezinu spletkama sklonu majku. No što više vremena provede sa Sophie, Stanley počinje vjerovati da ona uistinu komunicira s drugim svijetom no što je još gore, on se u nju počinje bezglavo zaljubljivati. Hollywoodske superzvijezde Colin Firth i Emma Stone pojavljuje se u glavnim ulogama u očaravajućoj priči iz pera oskarovca Woodyja Allena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala