Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lipanj na kanalima FOX
Osim novih sezona kultnih serija, gledat ćemo i premijere novih serija

Lipanj na kanalima FOX

Vrhunski televizijski sadržaji očekuju nas i u mjesecu lipnju na kanalima FOX, te nas pored novih sezona kultnih serija poput Sanjive doline, Slatkih malih lažljivica i Navy CIS, očekuju i premijere serija na kanalu FOX, a posebno na kanalu FOX Life koji nam donosi pregršt novih i zabavnih serija.

Od 8. lipnja na kanalu FOX, možemo pratiti novu seriju APB sa Justinom Kirkom i Natalie Ramirez u glavnim ulogama. APB je policijska drama inspirirana novinskim člankom u New York Times-u gdje nakon smrti prijatelja, inženjer milijarder preuzima 13. okrug policije u Chicagu kako bi pronašao krivca za prijateljevu smrt. Inovativna tehnologija koju će koristiti u potrazi, pretvorit će ovaj policijski okrug u najnapredniji u gradu. Osim serije APB, cijeli lipanj zabavljat će nas i 4. sezona serije Sanjiva dolina, 3. sezona serije Flash te premijera serije MacGyver – nove ekranizacije klasične akcijske serije.

Na FOX Life kanalu, ljeto započinjemo sjajnim izborom humorističnih serija – Mike i Molly, Američka kućanica te Bez riječi i Probdjevene noći sa hollywoodskom glumicom Christinom Applegate u glavnoj ulozi. Christina u seriji glumi novopečenu majku Reagan koja zbog povratka na posao počinje osjećati pritisak majčinstva i karijere. Premijerna epizoda ove serije započinje sa prikazivanjem 21. lipnja u 18:00 h na kanalu FOX Life. Osim premijera serija, gledat ćemo i brojne druge naslove koje dobro poznajemo od ranije – 2. sezonu serije Fragmenti života te 3. sezonu serije Neki novi imigranti.

Na National Geographic-u očekuju nas posljednje epizode igranog serijala Genij sa oskarovcem Geoffreyjem Rushom u glavnoj ulozi ikone 20. stoljeća – Alberta Einsteina. Finale sezone je 18. lipnja u 21:55 h na National Geographic-u, a očekuje nas dvodijelna epizoda. Einsteina očekuje jedan od najvećih životnih izazova do sada - pritisak da zanemari svoju dosadašnju neutralnost u političkim istupima, kako bi zaustavio Hitlerovo osvajanje Europe. Međutim, usprkos teškom životnom putu, Einstein prije smrti uspijeva naći nadu i nadahnuće i to u mladoj djevojci koja će ga dovesti u nove probleme... Od 18. lipnja gledat ćemo i premijeru nove sezone Velikih potignuća, kao i premijeru serijala Mega gradnja superautomobila.

Omiljeni kulinarski kanal 24kitchen, i u lipnju gledateljima donosi nove recepte u kojima ćemo uživati cijelo ljeto. Nove epizode serijala Gino u Italiji, Svakodnevna kuhinja Rachel Allen i Michelina klasična talijanska jela, vode nas na put po biserima Mediterana – Sardiniji i Siciliji, a osim autentičnih talijanskih jela, zaposlena i svestrana majka Rachel Allen će od 21. lipnja u svom serijalu podijeliti recepte koji su idealni za sve one koji žive modernim ubrzanim načinom života.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala