Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke - Subota 27.5.
Večeras vas čekaju zanimljive serije i zabavni filmovi od kojih izdvajamo televizijsku premijeru nastavka filma "Glup i gluplji"

TV Preporuke - Subota 27.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 27.5.

SERIJE

Mejaši, HTV 3 u 20:10h
Vidjet ćemo kako se obitelji Škvoro i Cinoberi pokušavaju nagoditi oko svadbe svoje djece. Štef je Ivkicu "zakaparil" šećući s njom na promenadi, i sad šalje pismo u kojem piše kako se vraća kući i ne želi više raditi u tuđini. Sve bi bilo dobro da su roditelji o tome bili prije obaviješteni, jer Štef i Ivka ne mogu sami odlučiti o mirazu, a dok stariji pregovaraju i trguju, umalo ne izbije svađa. Presvetli, kao i uvijek, spašava stvar, jer parade je u selu uvijek bilo i uvijek će je biti...

Zločini koji su potresli Britaniju, RTL 2 u 20:40h
Dokumentarni serijal kroz oči žrtava otkriva istinu o okrutnim zločinima čije su posljedice dovele do promjena u britanskom zakonu.

Motel Bates, HTV 2 u 22:02h
Norma upada u krizu zbog Normanovih problema. Emma neočekivano reagira na naizgled dobru vijest. Romero napokon izabere stranu i tom odlukom zapečati svoju sudbinu u gradu. Caleb donosi odluku koja će mu potpuno promijeniti život.

FILMOVI

Kako izdresirati zmaja, RTL u 20:00h
Glavni lik priče je Viking tinejdžer Štucko, koji živi na otoku Berku, gdje je borba sa zmajevima svakodnevna pojava. Mladićev pametni i promišljeni smisao za humor ne sjeda baš najbolje njegovom plemenu i poglavici… koji je ujedno i njegov otac. Međutim, nakon što Štucko bude uključen u trening zmajeva s ostalim tinejdžerima, on vidi svoju šansu za dokazivanjem.

Za tvoje plave oči, HTV 1 u 20:07h
Michael Felgate (H. Grant) je mladi i zbunjeni aukcionar slika koji voli i želi oženiti svoju djevojku školsku učiteljicu Ginu (J. Tripplehorn). Njegovi problemi počinju kad sazna da je ona zapravo kći mafijaša, a postaju i veći kad njezina "obitelj" zatraži od Michaela i potencijalne usluge...

Invazija svijeta: Bitka Los Angeles, Nova TV u 21:25h
Već godinama postoje zabilježeni slučajevi opažanja NLO-a širom svijeta - Buenos Aires, Seul, Francuska, Njemačka, Kina. No 2011., ono što su do sada bila svjedočanstva postat će zastrašujuća stvarnost kada Zemlja bude napadnuta nepoznatim silama. Dok ljudi promatraju kako gradovi širom svijeta padaju, Los Angeles postaje posljednje uporište čovječanstva u bitki koju nitko nije očekivao.

Preglup i pregluplji, RTL u 22h
Povratak najglupljih filmskih junaka svih vremena! Komedija predvođena originalnom glumačkom (Jim Carrey i Jeff Daniels) i autorskom postavom (braća Farrelly) koje jamče urnebesnu zabavu i  hrpu novih originalnih fora u njihovom prepoznatljivom stilu! Nastavak klasika među komedijama na kojeg smo čekali 20 godina!

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala