Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke - Petak 26.5.
Kraj radnog tjedna dočekajte uz male ekrane i odaberite između raznih zanimljivih serija ili nekoliko filmova

TV Preporuke - Petak 26.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 26.5.

SERIJE

Ljeta u Indiji, HTV 1 u 19:59h
Alice i Aafrin odluče pobjeći u Australiju i vjenčati se, ali Charlie u posljednji čas otkriva što planiraju. Suni donosi tešku odluku o svojim udvaračima koja bi mogla razoriti obitelj Dalal. Ralph doživi težak udarac u ambiciji da postane potkralj.

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Džansu je shrvana nakon Denizova odlaska, pa popije tablete. Džihan to otkrije i odvodi je u bolnicu. Džansu želi oporavak provesti kod majke i živjeti u vili. Dok Džansu odvoze u bolnicu, Hazal se jako uplaši kad joj se pokvari auto i kad prebrodi opasnost od nesreće, zove Džihana koji joj kaže da je uz Džansu i prekine razgovor. Hazal se obraća Damiru za pomoć i njihova se veza razvija. Policija zbog vožnje pod utjecajem alkohola zapijeni Ozanov automobil i vozačku dozvol. Otkako je saznao istinu, Ozan je iz dana u dan u sve gorem stanju.

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:14h
Svojeglavi znanstvenik otkrio je kobnu pogrešku u prihvaćenoj elektromagnetskoj teoriji, a u skladu s time, i u binarnom sustavu. Njegove teorije osporavaju njegovi kolege iz Oxforda te biznismen koji je financirao istraživanje i razvoj novog sustava za kontrolu zračnog prometa diljem svijeta. Poput pitagorejaca koji su utopili studenta koji je osporavao njihove ideje, čini se da su akademija i poslovni krugovi spremni na umorstvo kako bi očuvali svoju reputaciju i profit.

FILMOVI

Kad te ljubav pronađe, Nova TV u 22h
Holly Berenson stvara karijeru u cateringu a Eric Messer je obećavajući sportski urednik. Nakon katastrofalnog prvog spoja, zajedničko im je to što se jedno drugome ne sviđaju ali i ljubav prema kumčetu Sophie. U jednome trenutku Hooly i Eric postaju sve što Sophie ima na svijetu i prisiljeni su svoje razlike ostaviti po strani. Žonglirajući ambicioznim planovima za karijere i pretrpanim društvenim kalendarom, morat će pronaći zajedničko tlo kao osnovu življenja pod istim krovom.

Brzi i žestoki 3: Tokio drift, RTL u 22:25h
Frustrirani mladić iz razdvojene obitelji, Sean Boswell (Lucas Black) želi se potvrditi u svijetu zabranjenih uličnih utrka. Kada ga policija uhiti zbog prekoračenja brzine, nudi mu izbor - može ravno u zatvor ili se preseliti kod svog oca, vojnog službenika, koji je trenutno situiran u Japanu. Iako u početku ima problema priviknuti se na novu kulturu i okružje, Sean se uskoro sprijatelji s ljubiteljem brzine Twinkiejem (Lil Bow Wow), koji ga uvodi u svijet lokalnih utrka.

Tužna veza, HTV 1 u 23h
Ovo iskreno i emocionalno svjedočenje prati Ryana Goslinga i Michelle Williams kao Deana i Cindy, bračni par koji provodi noć odvojeno od svoje kćeri pokušavajući tako spasiti posrnuli brak. Gosling i Williams u ovom se filmu prisjećaju romantičnih početaka veze prije šest godina, ali se suočavaju i s boli koja nastaje kad ljubav izblijedi, a obećanja ostanu neispunjena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala