Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bellator 179: Prvi Bellator koji se može mjeriti s UFC-om!
Prijenos 179. Bellatora pogledajte u noći s petka na subotu 20. 5. na Fight Channel PPV-u ili na FightChannelTV.com

Bellator 179: Prvi Bellator koji se može mjeriti s UFC-om!


Bellator je odlučio staviti sve svoje karte na stol 179. priredbom koja je zakazana za noć s petka na subotu 20. svibnja i engleski London. Prijenos po mnogima najboljeg eventa u povijesti ove promocije, pogledajte na Fight Channel PPV-u ili na FightChannelTV.com!

Mega “main event”

Scott Coker je odlučio da više nema šale. Njegova je promocija posljednjih mjeseci i godina kupovala sve ono što je UFC odbacio, odnosno one borce koji su bili nezadovoljni unutar Octagona. Stiglo je vrijeme da sva ta velika imena napokon počnu vraćati uloženo. Za prvi takav mega-event je izabran London u kojem će debitirati možda i najveća Bellatorova kupovina do sada – donedavni “contender” u UFC-ovoj velter kategoriji – Rory MacDonald. Iako je njegov debi prvotno zakazan za kasniji termin, sjajni Kanađanin nije htio propustiti priliku ukrstiti rukavice s još jednom bivšom UFC zvijezdom Paulom Daleyjem. Meč je to koji bi u svakom slučaju mogao predvoditi svaku UFC priredbu, a koji je bez problema rasprodao londonsku SSE Arenu.

Ozljeda “Venom” Pagea

“Co-main” event je trebao donijeti još jedan mega obračun u velter kategoriji između Michaela “Venom” Pagea i Dereka Andersona. Na žalost mnogih navijača MVP-a, ovaj sjajni Britanac se ozlijedio prije smo nekoliko dana, pa je čitav meč morao biti otkazan. Ovo je svakako velik problem za Bellator koji je upravo priredbom u Londonu htio pokazati svoju veličinu i moć. Umjesto Pagea i Andersona u uvodni-glavni dvoboj večeri je promoviran okršaj u poluteškoj kategoriji između dva Britanca Liama McGearyja i Lintona Vassella.

Kongo vs. Sakai

Fanovi će s nestrpljenjem iščekivati još jedan odličan dvoboj s glavne karte u kojem će nastupiti još jedna bivša UFC zvijezda. Francuz Cheick Kongo će rukavice ukrstiti s neporaženim Brazilcem Augustom Sakaijem. Kongo je u Bellatoru od 2013. te je do sada odrado deset mečeva uz osam pobjeda i dva poraza  (Lawal i Minakov). 2014. je dobio priliku boriti se za naslov no upravo protiv Minakova je ostao kratak. Trenutačno plovi na nizu od četiri uzastopne pobjede uz slavlja protiv Volkova i Thompsona.

Sakai je do sada u Bellatoru odradio pet mečeva uz četiri slavlja i neodlučen ishod protiv Dana Charlesa u posljednjem nastupu 2016. godine. Ne treba posebno naglašavati da mu je dvoboj protiv Konga daleko najteži u prefesionalnoj karijeri.

Bellator 179: MacDonald vs. Daley

Rory MacDonald vs. Paul Daley

Liam McGeary vs. Linton Vassell

Cheick Kongo vs. Augusto Sakai

Dan Edwards vs. Alex Lohore

Kevin Ferguson Jr. vs. DJ Griffin

Opširnije na Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala