Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 20.5.
Večeras uz poznate serije možete pogledati hit filmove

TV Preporuke dana – Subota 20.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 20.5.

SERIJE

Sufražetkinje, HTV 3 u 21:05 sati
Nove epizode urnebesne sufražetske humoristične serije autorice i glavne glumice Jessice Hynes dočekane su s oduševljenjem. Kao i epizode prve sezone, novih šest epizoda obiluje posebnim gostima, štosovima koji izazivaju salve smijeha, neslanim šalama i fizičkim gegovima. Sve prerasta u razdraganu proslavu svega što je dobro i britansko, uz velik broj trenutačno najsmješnijih glumica u žanru komedije.

Motel Bates, HTV 2 u 23:45 sati
Norman dan provodi s neočekivanim gostom. Norma se trudi tajne zadržati tajnima. Caleb na farmi pomaže Dylanu da učini dobro djelo, ali to donosi posljedice.

FILMOVI

Afera Thomasa Crowna, HTV 1 u 20:05 sati
Kako namamiti čovjeka koji ima sve? Kako prevariti nekoga koga nije briga? Thomas Crown (Pierce Brosnan) je milijarder koji je do svoga bogatstva stigao oslanjajući se isključivo na svoje sposobnosti. No danas, kada mu je dostupno apsolutno sve što se na svijetu može kupiti novcem, u životu mu je prilično dosadno!

Kako je Gru ukrao mjesec, HTV 2 u 20:30 sati
U veselom predgrađu sačinjenom od mnoštva bijelih kućica s prekrasnim okućnicama stoji jedna crna kuća s gotovo umrtvljenim vrtom. Nitko od susjeda nema pojma, ali upravo ispod te kuće nalazi se tajno skrovište… Skrovište u kojem upoznajemo Grua koji zajedno sa svojim malim pomoćnicima upravo smišlja najopakiji plan u povijesti čovječanstva: ukrast će Mjesec!

Nemoguća misija: Odmetnuti, Nova TV u 21:25 sati
Novi nastavak nevjerojatne pustolovine u kojoj Tom Cruise još jednom izvodi vratolomije kojih se ne bi posramili ni najhrabriji kaskaderi! Pred Ethanom Huntom je vjerojatno najteži zadatak do sada, jer su mu protivnici članovi međunarodne organizacije odmetnutih pod imenom Syndicate. Jednako pripremljeni, vješti i ubojiti učinit će sve da zauvijek unište IMF.

Ljeto za sjećanje, HTV 1 u 22:35 sati
14-godišnji Duncan provodi ljetne praznike s majkom, njezinim dečkom i njegovom kćerkom. Budući da se Duncan teško uklapa u nove životne situacije, od pomoći će mu biti novo prijateljstvo sa Owenom, voditeljem Water wiz vodenog parka.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala