Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 19.5.
Filmovi ponovno kreću u terminu od 22 sata, a izdvaja se TV premijera filma "Vuk s Wall Streeta"

TV Preporuke dana – Petak 19.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 19.5.

SERIJE / EMISIJE

Super ljudi, RTL u 20 sati

Tuđi život, Nova TV u 20:15 sati
Kad otkrije da Selma radi za policiju, Damir kreće u akciju. Hazal je dobronamjerna prema Damiru koji joj se predstavio rabeći posao kao izliku, kao poslovni čovjek Demir Janki, no čim je ugleda, shvaća da će mu se cijeli život promijeniti. Ozan je doživio veliki slom kad je saznao da mu je Harun biološki otac pa dolazi u vilu vidjeti Alaza. Kad Harun ne može doći do Ozana koji je s Alazom otišao iz vile, Haruna obuzima velika panika i strah.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 21:35 sati
Serija koja se na originalan i dosad neviđen način bavi temama patologije i forenzike vraća se na male ekrane s pet novih priča. Nova sezona donosi nam tematski vrlo različite epizode čija je zajednička odlika precizno oslikavanje života u suvremenom Londonu. Kroz te priče otkrivamo goleme razlike i suprotnosti koje vladaju u ovome gradu - bogati i siromašni, moćni i obespravljeni, elitne četvrti i sirotinjska naselja, iznureni radnici u raljama potplaćene birokracije, razočarana mladež zaboravljena od svih...

FILMOVI

Sudac, Nova TV u 22 sata
Dvojica imenjaka, glumačka legenda i oskarovac Robert Duvall te zločesti dečko Hollywooda Robert Downey Jr. naći će se zajedno na optuženičkoj klupi. Ovo je priča o uspješnom i samoživom odvjetniku Hanku Palmeru koji nakon smrti majke dolazi u rodni grad. Osim obitelji od koje se u potpunosti otuđio, Palmera dočeka i optužnica podignuta protiv njegovog oca, uglednog umirovljenog suca koji je u službi pravde proveo 42 godine.

Vuk s Wall Streeta, RTL u 22:15 sati
Genijalni Martin Scorsese ponovno oduševljava. Temeljen na istinitoj priči, film predstavlja život Jordana Belforta (Leonardo DiCaprio), od njegova uspona na burzi, velikih zarada i života na visokoj nozi, do pada povezanog s kriminalom i korupcijom.

Ubio sam svoju majku, HTV 3 u 22:55 sati
Hubert Minel ne voli svoju majku. 17-godišnjak je koji joj se svisoka obraća te s prezirom promatra njezine upadljive pulovere, kičaste dekoracije i mrvice kruha koje se skupljaju u kutovima njezinih usana dok žvače. Kao dodatak ovim površinskim iritirajućim detaljima, tu su i pomno stvarani mehanizmi manipuliranja i nametanja krivnje.

Gospodar prstenova: Povratak kralja, Nova TV u 0:35 sati
Redatelj Peter Jackson iznimno pedantno kreira dinamičnu filmsku inačicu imaginacijom i živopisnim likovima neopisivo bogata Tolkienova literarnog svijeta, stvorena na osnovama ponajprije drevnih nordijskih ali dijelom i germanskih saga, kao i brojnih mitova, religijskih motiva, klasičnih bajki i autorova iskustva sudjelovanja u Drugom svjetskom ratu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala