Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Treća sezona kriminalističke serije 'Tragovi zločina'
Dar i prokletstvo detektivke Carrie Wells nastavlja se i u trećoj sezoni kriminalističke uspješnice koja stiže na Doma TV

Treća sezona kriminalističke serije 'Tragovi zločina'

Doma TV donosi treću sezonu kriminalističke serije Tragovi zločina, koja prati njujoršku detektivku Carrie Wells (Poppy Montgomery) s rijetkim medicinskim stanjem koje njezino pamćenje čini besprijekornim. U trećoj sezoni serije Carrie se nastavlja nositi sa svojim problemima, uključujući i ovisnost o kockanju, a zajedno sa svojim kolegama suočavat će se i s korupcijom u policiji dok istovremeno sa svojim partnerom rješava zamršene slučajeve ubojstava.

Dok se Carrie nastavlja nositi s vlastitim problemima, uključujući i ovisnost o kockanju, ona i njezin partner Al Burns (Dylan Walsh) i dalje se trude nositi s ostacima ljubavi koja datira još iz srednje škole. Dok se ona i njezini kolege, uključujući patologinju Joanne Webster (Jane Curtin), suočavaju s političkim nepotizmom i korupcijom u policiji koji se preprečuju između njih i istine, Carrie se bori s darom i prokletstvom koji je čine moćnim oružjem istraživačkog arsenala Odjela teških zločina.

Carrie i njezin tim istraživat će, između ostalih, ubojstva boksačkog prvaka, investitora milijardera, ambiciozne TV reporterke i popularnog glumca, a razotkrit će i ilegalno testiranje smrtonosnog virusa i njegova lijeka na ljudima te prsten krijumčarenja ljudima. Carrieno natprosječno pamćenje, kao i njezin život, bit će dovedeni u veliku opasnost kad je napadne ubojica odgovoran za niz kobnih trovanja. Hoće li se izvući? Gledatelji imaju priliku doznati u trećoj sezoni ove napete kriminalističke serije, od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

Carrie Wells (Poppy Montgomery) bivša je detektivka njujorške policije s rijetkim medicinskim stanjem koje joj omogućava da vizualno zapamti sve. Svako mjesto, svaki razgovor, kao i svaki trenutak radosti i boli, zauvijek joj je urezan u pamćenje. Ona se vraća u policijske redove i koristi se svojom sposobnošću u rješavanju zločina. Bilo da istražuje ubojstvo studenta i ekološkog aktivista, smrt boksačkog šampiona koji je pretučen, smrtonosni skandal varanja na prijamnim ispitima za koledž u ekskluzivnoj srednjoj školi ili nasilan kraj slavnog kuhara, Carrie se oslanja na svoje nepogrešivo pamćenje kako bi neuhvatljive kriminalce privela pravdi.

Ne propustite novu sezonu serije Tragovi zločina od 22. svibnja na Doma TV-u.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala