Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Jednom davno dobila 7. sezonu, ali većina glavne ekipe je napušta
Emma, Snjeguljica, Princ, Henry i Belle više neće biti dio serije

Serija "Jednom davno" dobila 7. sezonu, ali većina glavne ekipe je napušta

ABC je odlučio svojoj seriji Jednom davno (Once Upon a Time) dati još jednu, sedmu sezonu, ali čini se da većina dosad stalne glumačke ekipe neće biti njezin dio, piše The Wrap.

Jennifer Morrison (Emma) je prošli tjedan na svom Instagramu objavila da joj je aktualna, šesta sezona zadnja s mogućnošću da se pojavi u nekoj epizodi u novoj sezoni ako će je biti. Novost jest da su odlazak iz serije objavili i drugi omiljeni glumci: Ginnifer Goodwin (Snow White i Mary Margaret), Josh Dallas (Prince Charming i David Nolan), Jared Gilmore (Henry) te Emilie de Ravin (Belle i Lacey). Rebecca Mader (Zelena) je u nekoliko dana ranije također objavila da neće biti dio nove sezone.

Tvorci serije Eddy Kitsis i Adam Horowitz su imali samo riječi hvale za ekipu koja napušta seriju: „Ne možemo riječima opisati koliko su Ginny, Josh, Emilie, Rebecca i Jared dali za ovu seriju, ali ćemo pokušati... nikad dosad nismo imali priliku raditi s tako talentiranom ekipom. Svatko je unio svoj jedinstveni talent, inteligenciju i osobnost s kojima su udahnuli život i magiju svojim likovima. Ne možemo im dovoljno zahvaliti za sav težak rad, posvećenost i strast koje su imali za ovu seriji. Bez njih ne bi bilo ove serije. Iako nastavljamo bez njih, uvijek će ostati dio serije. Možda neće biti s nama svaki tjedan, ali vjerujemo da to nije kraj i da ćemo ih još vidjeti.“

Tko se onda vraća u novoj sezoni? Zasad su sigurni Lana Parrilla (Regina i Zla kraljica), Robert Carlyle (Gold i Cvilidreta) i Colin O’Donoghue (Kapetan Kuka), a koje nas još promjene čekaju u seriji saznat ćemo u narednim mjesecima.

Finale šeste sezone serije Jednom davno je emitirano sinoć u SAD-u.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala