Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Skandal završava sa sedmom sezonom
Ova vijest stiže tjedan dana prije završetka 6. sezone, a odluku je donijela kreatorica serije Shonda Rhimes

"Skandal" završava sa sedmom sezonom

Popularna dramska serija Skandal autorice Shonde Rhimes (Uvod u anatomiju) imat će još samo jednu sezonu, saznaje TVLine.

Iako još uvijek nema službenih komentara iz ABC-ja (očekuju se do utorka), nekoliko izvora je potvrdilo da je autorica odlučila kako je vrijeme da se serija privede kraju na što je ABC pristao. Vijest dolazi samo tjedan dana prije zadnje dvije epizode aktualne, šeste sezone.

Rhimes je već prije izjavila da je Skandal drugačiji tip serije od Uvoda u anatomiju koja će najesen započeti s 14. sezonom, što je čini drugom najdugovječnijom serijom te televizijske mreže. Rhimes je čvrsta u svojoj odluci tako da je molbe iz ABC-ja pa čak ni one od publike neće pokolebati pri njoj.

„Imam osjećaj da Skandal nema priču koja ide u beskonačnost. Već sad znam kakav će imati kraj i baš se dobro osjećam zbog toga. Mislim da će to biti ubrzo i ne vjerujem da ću se predomisliti oko toga“, nedavno je izjavila. Predsjednica ABC-ja Channing Dungey je već ranije na pitanje što nakon sedme sezone izjavila da vole tu seriju, ali da žele da traje onoliko koliko će Rhimes misliti da ima smisla.

Skandal je tijekom šeste sezone imao oko 5,7 milijuna redovitih gledatelja s tim da je gledanost u konstantom padu. Na primjer, premijera četvrte sezone je imala čak 12 milijuna gledatelja.

Glavnu ulogu u seriji ima Kerry Washington kao Olivia Pope, a tu su i Katie Lowes, Guillermo Díaz, Joshua Malina, Darby Stanchfield, Jeff Perry, Bellamy Young i Tony Goldwyn.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala