Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stranger Things i Ljepotica i zvijer pobjednici MTV Movie & TV Awards
Nagrade su dodijeljene sinoć, a Emma Watson je dobila prvu rodno neutralnu nagradu

"Stranger Things" i "Ljepotica i zvijer" pobjednici MTV Movie & TV Awards

Netflixov veliki hit serija Stranger Things, igrani film Ljepotica i zvijer te horor komedija Jordana Peelea Get Out su dominirali ovogodišnjim MTV Movie & TV Awards koje je vodio Adam Devine.

Emma Watson je osvojila nagradu za najboljeg glumca/glumicu u filmu za film Ljepotica i zvijer. U svom govoru zahvale je spomenula da je vrlo pohvalno što nisu kategorije podijelili na muške i ženske: „Ovo je prva nagrada za glumu u povijesti koja ne dijeli nominirane po spolu... Gluma je sposobnost da se stavite u tuđe cipele i to ne bi trebalo dijeliti u dvije kategorije“, rekla je.

Film Ljepotica i zvijer je imao ukupno pet nominacija od kojih je osvojio dvije nagrade, uz gore spomenutu proglašen je filmom godine. Serija Stranger Things je imala četiri nominacije i osvojila je onu za seriju godine te najboljeg glumca/glumicu u seriji (Millie Bobby Brown). Najviše nominacija (njih 7) je imao film Get Out koji je osvojio dvije nagradu: za najbolji komičarski trenutak (Lil Rel Howery) dok je glumac Daniel Kaluuya osvojio Next Generation nagadu.

Najbolji par na filmu su Hugh Jackman & Dafne Keen (Logan), najbolji poljubac je pripao Ashtonu Sandersu i Jharrelu Jeromeu (Moonlight), najbolji negativac je Jeffrey Dean Morgan (Živi mrtvaci), najbolji heroj je Taraji P. Henson (Hidden Figures). Cijelu listu pobjednika i nominiranih pogledajte na službenoj stranici.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala