Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napetost se nastavlja u novoj epizodi serije Outcast
Peta epizoda biti će prikazana 8. svibnja u 23:00 h na kanalu FOX

Napetost se nastavlja u novoj epizodi serije "Outcast"

Nakon iznimno zanimljive prošle epizode serije Outcast u kojoj je Kyle (Patrick Fugit) saznao kako je nadnaravne sposobnosti naslijedio od svog oca Simona (Justin Randell Brooke), Kyle polako otkriva detalje svoje prošlosti za koje do sada nije znao. No je li Kyle dovoljno moćan kako bi spasio gradić Rome i njegove stanovnike? Odgovore nam otkriva peta epizoda koja će biti prikazana u ponedjeljak, 8. svibnja u 23:00 h na kanalu FOX.

Kyleova žena Allison (Kate Lyn Sheil) koja se nalazi u psihijatrijskoj bolnici, u sve je lošijem stanju. Allison počinje primjećivati kako se u bolnici događaju neobične stvari – u samicama su zatvorena djeca, po noći se čuju nerazgovjetni zvukovi… Jedino što joj olakšava teške dane u bolnici jest pomisao da će uskoro izaći van i biti sa svojom kćeri Amber. Za to vrijeme Kyle se pokušava približiti i razgovarati sa svojom sestrom Megan (Wrenn Schmidt) koja je u depresiji nakon smrti muža Marka. Međutim, Megan ne želi nikakav kontakt s Kyleom jer ga smatra odgovornim za Markovu smrt. U Romeu polako počinje vladati panika – stanovnici su okupirali lokalnu policijsku stanicu žaleći se na slučajeve štovanja zlih sila, žrtvovanja i nasilja. Kyleova i Andersonova misija postaje sve teža, a kada saznaju da je netko njima vrlo blizak također opsjednut, suočit će se sa najvećim izazovom do sada!

Serija Outcast temelji se na istoimenom stripu autora Roberta Kirkmana i umjetnika Paula Azaceta čiji je izdavač Skybound/Image. Seriju je kreirao i režirao Robert Kirkman, a producirali su je glavni scenaristi Chris Black, David Alpert, Sharon Tal Yguado i Sue Naegle.

U glavnim ulogama: Patrick Fugit kao Kyle Barnes, Phillip Glenister kao velečasni Anderson, Wrenn Schmidt kao Megan Holter, Reg.E. Cathey kao šef policije Giles, David Denman kao pozornik Mark Holter, Kate Lyn Sheil kao Allison Barnes, Madeline McGraw kao Amber Barnes i Julia Crockett kao majka mladog Kylea Barnesa.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala