Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 6.5.
Za večeras smo izdvojili emisije, serije i četiri odlična filma: dvije komedije i dvije akcije

TV Preporuke dana – Subota 6.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 6.5.

SERIJE / EMISIJE

A-strana, HTV 1 u 20:05 sati
Ne propustite završni tulum! Na posljednji tulum "A strane" došlo je čak 80-ak glazbenika: Dado Topić, grupa Boa, Psihomodo pop, Vatra, Nina Badrić, Pavel, Opća opasnost, Marko Tolja, Neno Belan i Fiumens, Tony Cetinski, Darko Rundek, Goran Karan, bend "A strana" i mlade zvijezde koje su bile s nama u svim dosadašnjim emisijama.

Sufražetkinje, HTV 3 u 21 sat
U cilju promicanja svoga ženskog pokreta Banburyjevski kružok za fine zanate ljubazno zahtijeva pravo glasa za žene njegove članice odluče preuzeti poštanski ured i oblijepiti ga oglasima.

Motel Bates, HTV 2 u 23:10 sati
Norma se vraća kući i čeka je kaos. Norman pristaje potražiti pomoć. Dylan dozna nešto šokantno o Emminom zdravlju.

FILMOVI

Bijes pod kontrolom, HTV 2 u 20 sati
Nakon što se ono što je počelo kao sitni nesporazum u avionu potpuno otme kontroli, plašljivi poslovni čovjek Dave Buznik (Adam Sandler) dobiva nalog od suda za odlazak na terapiju kojoj je cilj kontroliranje bijesa, a koju vodi specijalist na tom polju, dr. Buddy Rydell (Jack Nicholson). Kada Buddy počne svoje agresivno liječenje tako što se useli u Daveov stan, Dave se polako počinje pretvarati iz pitomog u potpuno neobuzdanog čovjeka!

Savršena meta, Nova TV u 21:25 sati
Inteligentan triler koji će vas natjerati na razmišljanje, fascinirati neočekivanim zapletima, ali i oduševiti scenama adrenalina. Iako Wahlbergu uloga izdanog domoljuba nije donijela predviđenu nominaciju za Oscara pokupio je odlične komentare od strane kritike. U vrhunskom nastupu pridružuju mu se Danny Glover, Rhona Mitra, Michael Pena i Rade Šerbedžija.

Zavodnik, RTL u 22:15 sati
Kao čovjek koji je vrlo dobro znao što od života želi, a što ne, dok ga u suprotno nisu uvjerili njegovi najbliži, briljira sada već legendarni Ben Stiller, a dvije žene između kojih će se naći igraju ljepotice Malin Akerman i Michelle Monaghan.

Opasna šifra, HTV 1 u 22:50 sati
U visokobudžetnom akcijskom trileru glavnu ulogu nosi dokazani žanrovski junak Bruce Willis (Umri muški, prepoznatljiv kao FBI-ev specijalni agent neslomljiva morala, kojeg poštenje i tvrdoglavo pridržavanje etičkog kodeksa dovode u sukob s kolegama i nadređenima te u nezavidan položaj unutar biroa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala