Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 5.5.
Filmovi večeras kreću u nešto kasnijem terminu, od 22 sata

TV Preporuke dana – Petak 5.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 5.5.

SERIJE / EMISIJE

Super ljudi, RTL u 20 sati

Tuđi život, Nova TV u 20:15 sati
Asuman i Mahide osnivaju snažan savez. Asuman nije svjesna da joj pojava gospodina Ekrema predstavlja novi i moćni adut u rukama. Dok Dilara i Harun satima pregovaraju o uvjetima rastave, maskirani muškarci upadaju u ljetnikovac i odnose Alaza.

Vera, HTV 2 u 21:35 sati
Viša inspektorica Vera Stanhope istražuje tajanstveno dvostruko ubojstvo u zabačenoj velikaškoj kući.

FILMOVI

Obiteljski kaos, Nova TV u 22 sata
Glumačke zvijezde Adam Sandler i Drew Barrymore po treći puta zajedno na velikom platnu u zabavnoj obiteljskoj komediji o suprotnostima koje se (ne) privlače!

Brzi i žestoki, RTL u 22:15 sati
Vina Disela je uloga Dominica Toretta dodatno proslavila i podigla u veliku svjetsku akcijsku zvijezdu, a Brzi i žestoki iznjedriili su nekolicinu popularnih filmskih nastavaka. Prvi dio će ostati zapamćen kao onaj koji je pokrenuo lavinu o nabrijanim oktanskim ljubimcima i životu na ulici, na kojoj najbrži i najžešći pobjeđuju.

Sedam psihopata, HTV 1 u 22:55 sati
Slavni irski scenarist i redatelj Martin McDonagh donosi nam ovu urnebesnu crnu komediju o scenaristu čiji se život okrene naglavačke nakon što počne raditi na novom projektu. U glavnim ulogama su poznata glumačka imena: Colin Farrell, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Christopher Walken.

Gospodar prstenova: Prstenova družina, Nova TV u 0:10 sati
Redatelju Jacksonu je uspjelo istoimeni literarni predložak britanskog književnika i lingvista Johna Ronalda Reuela Tolkiena vizualizirati na tako uvjerljiv način da se danas priča o stanovnicima Međuzemlja i njihovoj borbi protiv zla percipira podjednako i kao Tolkienovi romani, i kao Jacksonovi filmovi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala