Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona reality serije Vučna služba Miami počinje 10.5.
Uzbudljiva serija donosi nove, nepredvidljive situacija i događaje

Druga sezona reality serije "Vučna služba Miami" počinje 10.5.

Doma TV donosi drugu sezonu uzbudljive reality serije Vučna služba Miami koja prati obiteljsku tvrtku Tremont, čiji se zaposlenici svakodnevno, osim zapljenom vozila, bave se i ljutitim vlasnicima vozila. Tako će u ovoj sezoni Tremonte očekivati nove nepredvidljive, ali ovoga puta i opasne situacije, među kojima će biti i napad skupine navijača i šokantna eksplozija!

Vučna služba Miami je reality serija koja prati uzbudljivu svakodnevnicu vučne službe Tremont, obiteljske tvrtke koja posluje u prelijepom South Beachu u Miamiju gdje milijuni turista dolaze ludovati i tulumariti. Međutim, za sve njih u gradu nema ni približno dovoljno parkirališnih mjesta, a tu uskače Tremont. Očekivano, vlasnicima vozila nikad se neće svidjeti zapljena njihova vozila, pa Tremontovi svakoga dana doživljavaju zanimljive susrete, ali i sukobe s njima.

Tremonti su se nedavno preselili u novi objekt, što predstavlja iskušenje za Roberta starijeg i njegove zaposlenike. Dok nova zaposlenica Bernice odbija poslušnost, Christie će se na samom početku sezone se naći u opasnosti kada u dvorište tvrtke upadne bivši robijaš. U dvorište tvrtke doći će i skupina ljutitih nogometnih navijača, ali i igrača paintballa, koji će iskazati svoje nezadovoljstvo zapljenom njihova vozila. Robertu mlađem netko će ukrasti automobil, a nestašni lemur napravit će veliki nered u čekaonici tvrtke. Nakon što Christie napusti vučnu službu, Robert će je pokušati nagovoriti da se vrati, a omest će ga šokantan napad eksplozijom! Kako će se Tremonti nositi sa svakodnevnim izazovima, doznajte u drugoj sezoni reality serije!

Drugu sezonu reality serije Vučna služba Miami ne propustite pratiti od 10. svibnja na Doma TV-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala