Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi glazbeni show Zvijezde na RTL-u!
Potraga za najsjajnijom glazbenom zvijezdom kreće sutra, 8. svibnja u 20 sati

Novi glazbeni show "Zvijezde" na RTL-u!

U ponedjeljak 8. svibnja u 20 sati počinje potraga za novom glazbenom zvijezdom! Nakon iznimno uspješne dvije sezone glazbenog natjecanja Zvjezdice, vrijeme je za njegovu „odrasliju“ verziju. Više od tisuću talentiranih pjevačkih nada diljem Hrvatske prijavilo se u Zvijezde, a njih stotinu imat će priliku pokazati pjevački talent peteročlanom žiriju.

O njihovoj će glazbenoj budućnosti i prvim koracima ka putu do sjajnog estradnog neba odlučivati Tony Cetinski, Massimo Savić, Goran Lisica Fox, Mirela Priselac Remi i Maja Bajamić, a potraga se odvija pod voditeljskom palicom Antonije Blaće kojoj će u potrazi za novim pjevačkim talentima pomagati Gina Victoria Damjanović.

Žiri će u svakom dijelu natjecanja imati dvostruku ulogu. Osim što će odlučivati koji od kandidata svojim glazbenim sposobnostima zaslužuje prolazak u ostale faze natjecanja, pa sve do finala, Tony, Massimo, Fox, Remi i Maja će također imati priliku i dijeliti savjete, hrabriti i pomagati natjecateljima.

Prva faza natjecanja je ona eliminacijska u kojoj će se žiri izmjenjivati i u skupini od tri člana održati audicije. Kandidati na audicijama pjevaju a capella. Šezdeset najboljih kandidata prelazi u drugu fazu natjecanja u kojoj će nastupati u grupama. Natjecatelji nastavljaju svoj put do zvijezda kroz još nekoliko faza natjecanja, sve do velikog finala iz kojeg će samo jedna ili jedan od njih izaći kao pobjednik i osvojiti laskavu titulu nove glazbene zvijezde, bogatu novčanu nagradu od 100 tisuća kuna i ugovor s Dallas Recordsom za snimanje albuma. Potraga za najsjajnijom glazbenom zvijezdom kreće u ponedjeljak 8. svibnja u 20 sati na RTL-u u emisiji Zvijezde!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala