Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Velika opasnost u novoj epizodi serije Outcast
Četvrta epizoda biti će prikazana večeras, 1. svibnja u 23:00 h na kanalu FOX

Velika opasnost u novoj epizodi serije "Outcast"

Druga sezona serije Outcast čiji je izvršni producent Robert Kirkman, iz epizode u epizodu iznenađuje novim napetim i potpuno neočekivanim razvojem situacije. Borba sa silama zla postaje sve opasnija, a Kyle Barnes (Patrick Fugit) se nalazi usred najveće bitke do sada! U prošloj epizodi vidjeli smo kako Kyle i velečasni Anderson (Phillip Glennister) kreću u potragu za još jednim nestalim stanovnikom grada Romea. Okolnosti nestanka su jako sumnjive, te Kyle i Anderson sumnjaju na još jedan slučaj opsjednutosti. No, jesu li njih dvojica na pravom tragu te hoće li uspjeti doznati što se zapravo događa? Odgovore ćemo saznati u četvrtoj epizodi koja će biti prikazana u ponedjeljak, 1. svibnja u 23:00 h na kanalu FOX.

Nakon pokušaja samoubojstva, Kyleova sestra Megan (Wrenn Schmidt) odlazi sa svojom kćeri Holly u kuću u kojoj su živjele prije smrti Meganinog muža Marka. Iako je Megan spremna na sve kako bi sebi i svojoj kćeri omogućila novi početak, čini se kako ih nevolje ipak ne napuštaju. Holly se počinje čudno ponašati te vjeruje kako smrt njezinog oca nije bila nesreća. Kyle i njegova kćer Amber posjećuju Kyleovu ženu Allison (Kate Lyn Sheil) u psihijatrijskoj bolnici gdje je smještena, te saznaju kako se njezino mentalno stanje ne poboljšava – i dalje se bori sa svojim demonima. Istovremeno, velečasni Anderson saznaje kako je opasni bjegunac koji je dovoljno moćan da ugrozi cijeli gradić Rome na slobodi! Anderson pronalazi Kylea te oni kreću u još jednu misiju spašavanja stanovnika od zlih sila. U toj misiji, Kyle će otkriti tajnu svoje moći i kletvu koja ga prati čitav život. Pomalo mu postaje jasno zašto je baš on jedini spasitelj Romea…

Serija Outcast temelji se na istoimenom stripu autora Roberta Kirkmana i umjetnika Paula Azaceta čiji je izdavač Skybound/Image. Seriju je kreirao i režirao Robert Kirkman, a producirali su je glavni scenaristi Chris Black, David Alpert, Sharon Tal Yguado i Sue Naegle.

U glavnim ulogama: Patrick Fugit kao Kyle Barnes, Phillip Glenister kao velečasni Anderson, Wrenn Schmidt kao Megan Holter, Reg.E. Cathey kao šef policije Giles, David Denman kao pozornik Mark Holter, Kate Lyn Sheil kao Allison Barnes, Madeline McGraw kao Amber Barnes i Julia Crockett kao majka mladog Kylea Barnesa.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala