Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 30.4.
Osim nove epizode emisije "TLZP" večeras pogledajte novu seriju "Svjedoci" te neki od hit filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 30.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 30.4.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
Ove nedjelje gledatelje očekuju transformacije Bojana Jambrošića u Princea, Marija Rotha u Georgea Michaela, Ane Gruice u Doris Day, Ivane Mišerić u Rihannu, dok će Mia Anočić Valentić postati Tereza Kesovija, Nives Celzijus utjelovit će grupu Let 3, Daniela Bilića dopao je belgijski sastav Vaya con Dios, a Dalibora Petka duet Eltona Johna i Rupaul.

Svjedoci, HTV 2 u 22:55 sati
Zagonetke su posvuda. Osveta neće poštedjeti nikoga... Oskvrnuti grobovi. Mrtva tijela koja je netko iskopao i smjestio u pokazne kuće. Svaki put isto: žena, muškarac i tinejdžerica koji se ne poznaju i koji tako tvore novu obitelj. A među tijelima je fotografija danas umirovljenog Paula Maisonneuvea, policijske legende sjeverne Francuske koji je zbog ovoga prisiljen vratiti se poslu. Tko iskapa tijela? Tko ih stavlja u pokazne kuće i s kojim motivom?

FILMOVI

James Bond 007: Dah smrti, Doma TV u 20 sati
Film je režirao John Glen, redatelj prethodnih nastavaka, ali je rezultat upravo zahvaljujući Daltonovoj glumačkoj serioznosti bio posve drukčiji. Glenova režija, Daltonova interpretacija i sjajni vizualni i glazbeni prosede urodili su jednim od najozbiljnijih filmova o Jamesu Bondu, pravom akcijskom trileru bez suvišnih izleta u druge žanrove. Ipak, kritičari su se oko toga podijelili.

Srce od čelika, RTL u 20 sati
Brad Pitt u epskom ratnom spektaklu inspiriranom istinitim događajima! Fury je film karakterističnog realističnog potpisa Davida Ayera koji opisuje svu surovost posljednjih dana II. svjetskog rata.

Opasne veze, HTV 2 u 20:55 sati
Film koji osvaja slojevitim karakterima, raskošnom i uvjerljivom rekonstukcijom doba u kojem se radnja odvija, bogatim emocijama, sjajnom kamerom velikog snimatelja Philippea Rousselota i minucioznom režijom. Ipak, njegov su udarni adut fenomenalni glumci. Ne zna se tko je bolji, John Malkovich, Glenn Close, Michelle Pfeiffer ili tada jako mlada Uma Thurman.

Pobješnjeli Max, Doma TV u 22:30 sati
U vrijeme nakon nuklearne katastrofe Zemlja je opustošena. Preživjeli su uspjeli organizirati život, no vlada anarhija, a razne bande haraju. Policija je nemoćna. Kad izgubi partnera, policajac Max Rockatinsky (Mel Gibson) odluči se povući i živjeti obiteljskim životom, no u jednom od svojih razornih pohoda motociklistička banda ubije mu ženu i dijete. Otada, njegov je jedini cilj uhvatiti ubojice...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala