Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Potraga – novi dnevni istraživački magazin RTL-a!
Nova emisija kreće sljedeći ponedjeljak, 24. travnja u 19:15 sati i prikazivat će se svaki radni dan

"Potraga" – novi dnevni istraživački magazin RTL-a!

Od ponedjeljka, 24. travnja, nakon središnje informativne emisije RTL danas, RTL počinje s prikazivanjem novog dnevnog istraživačkog magazina. Potraga dolazi kao kruna rada informativnog programa RTL-a nakon što smo više nego uspješno našim formatima RTL Vijesti, RTL Danas i RTL Direkt pokrili dnevni program. Potraga će se emitirati svakog radnog dana, što znači da će gledatelji čak pet puta tjedno imati priliku vidjeti punokrvno istraživačko novinarstvo na djelu.

„Koncept Potrage je vrlo jednostavan – jedan slučaj, jedna priča obrađena iz svih kutova sa svim potrebnim informacijama, dokumentima i sugovornicima. Bavit ćemo se svim bitnim životnim pitanjima, zastupat ćemo interese naših gledatelja i biti na njihovoj strani u borbi za njihova prava s institucijama, istraživat ćemo korupciju i kriminal, otkrivati sve ono za što bi netko želio da padne u zaborav ili da ostane neotkriveno. U tmurnoj svakodnevici pokazat ćemo i one koje s pravom možemo nazvati našim herojima“, kazao je Igor Bobić, glavni urednik Informativnog programa i urednik novog istraživačkog magazina.

„Kao urednik ću svakoga dana istraživati teme i s reporterima koordinirati njihov odabir i izradu. Nakon dugogodišnjeg iskustva u dnevnom novinarstvu ovo mi predstavlja novi izazov. Najvažniji posao u 'Potrazi' je svakako istraživački i reporterski, a tu smo okupili zaista vrhunsku ekipu kojoj je zajednička crta radoznalost, osjećaj za istinu i pravdu te htijenje da promijene stvari“, dodao je Bobić koji je oko sebe okupio sjajnu ekipu etabliranih reportera i mladih nada RTL-a, predvođenih voditeljima Dankom Derifaj i Tomislavom Jelinčićem.

Danka Derifaj, kao etablirana istraživačka novinarka, za što je uostalom primila i brojne nagrade, je uz Tomislava Jelinčića zaštitno lice emisije, ali i 'udarna igla' čije priče svaki put s nestrpljenjem očekujemo. Amela Čilić iskusna je i dugogodišnja reporterka i urednica na terenu koja uvijek da sve od sebe, uključi se u priču do kraja i u svakoj ostavi dio sebe. To će gledatelji sigurno prepoznati. Josip Antolić je jedan od najboljih novinara u našoj redakciji. Toliko je studiozan i analitičan da će minutaža u 'Potrazi' biti savršena za ono što vam ima za ispričati. Ana Trcol sa svojim žarom za dobru priču i željom da stavi stvari na svoje mjesto ne može promašiti. Siguran sam da će u budućnosti ova reporterka puno doprinijeti istraživačkom novinarstvu“, zaključio je Bobić.

Novi format dodatno će osnažiti informativni program RTL-a i učvrstiti njegovu poziciju na samom vrhu domaćeg televizijskog etera. Budite uz RTL u potrazi za istinom, svakog radnog dana nakon RTL Danas. Potraga kreće u ponedjeljak, 24. travnja u 19:15!p

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala