Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 16.4.
Za današnji blagdan smo izabrali prigodne filmove od podneva te velike hitove u prime time-u

TV Preporuke dana – Nedjelja 16.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 16.4.

SERIJE / EMISIJE

Isus iz Nazareta, HTV 2 u 20 sati
Večeras pogledajte treću i četvrtu (posljednju) epizodu serije koja daje senzibilan prikaz života i smrti Isusa Krista (Robert Powell): pratimo njegovo rođenje, djetinjstvo, susret s Ivanom Krstiteljem (Michael York) i njegovo krštenje, njegova čuda, te naposljetku raspeće i uskrsnuće.

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
Ovotjedna epizoda donosi nove uzbudljive transformacije. Prošlotjedna pobjednica Ivana Mišerić dobila je duet Justina Timberlakea i Michaela Jacksona, Bojan Jambrošić postat će legendarni Mišo Kovač, dok ćemo Dalibora Petka vidjeti u ulozi Amy Winehouse. Daniel Bilić postat će Alka Vuica, Nives Celzijus Severina, a Mia Anočić Valentić bit će Cesaria Evora. Zanimljivo će svakako biti vidjeti i nastup Maria Rotha koji će dočarati scenu iz filma 'Prljavi ples' u liku Patricka Swayzea, dok će Ana Gruica utjeloviti pjevačicu grupe Salt-N-Pepa.

FILMOVI

Papa Franjo: Put do Svete Stolice, RTL u 12:05 sati
Iznimno dirljiv i inspirativan biografski film, prožet toplinom i mudrošću s kojima Papa Franjo uvijek iznova zapanjuje vjernike.

Ben Hur, RTL u 14:15 sati
Bogati židovski princ i trgovac, Ben Hur (Joseph Morgan) živi u Jeruzalemu sa svojom obitelji. Zajedno s upraviteljem (Hugh Bonneville), u grad stiže i novi zapovjednik rimskih legija Massala (Stephen Campbell Moore), inače Ben Hurov stari prijatelj. Isprva, obojica su sretni što se ponovno vide, iako ih politička gledišta razdvajaju. Za vrijeme parade rimskih legija, s Ben Hurovog krova padne crijep i rani novog upravitelja. Iako Massala zna da ni Ben Hur ni njegova obitelj nisu krivi, on ga baca u roblje, a sestru (Kristin Kreuk) i majku (Alex Kingston) u zatvor. No Ben Hur se zaklinje da će se vratiti i osvetiti.

James Bond 007: Nikad ne reci nikad, Doma TV u 20 sati
Godina 1983. bila je sasvim neobična za najpoznatiju filmsku franšizu pa su snimljena čak dva nastavka najduljeg filmskog serijala svih vremena. Tako Rogera Moora gledamo u Octopussyju dok se Sean Connery vraća ulozi slavnog tajnog agenta u Nikad ne reci nikad. Iako je nakon Dijamanti su vječni rekao nikad više, Sean Connery pojavio se i u ovom nastavku popularnog akcijskog serijala.

Igre gladi: Plamen, RTL u 20 sati
Nakon što je osvojila 74. Igre gladi, Katniss Everdeen vraća se kući sa svojim vjernim prijateljem Peetom Mellarkom. No pobjeda ima i svoju cijenu stoga moraju ponovno napustiti obitelj i prijatelje te se vratiti na put opasne borbe do smrti. Ovaj put nemilosrdno natjecanje dok samo jedan ne preživi moglo bi promijeniti Panem zauvijek. Nakon što je osvojila 74. Igre gladi, Katniss Everdeen vraća se kući sa svojim vjernim prijateljem Peetom Mellarkom. No pobjeda ima i svoju cijenu stoga moraju ponovno napustiti obitelj i prijatelje te se vratiti na put opasne borbe do smrti. Ovaj put nemilosrdno natjecanje dok samo jedan ne preživi moglo bi promijeniti Panem zauvijek…

Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje, Doma TV u 22:25 sati
Godina je 1957. i prošlo je puno vremena od posljednje avanture profesora Jonesa (Harrison Ford). On svoje stare dane provodi vodeći tihi i miran život profesora na koledžu, ali zov avanture još jednom je jači. Uskoro se Indiana nađe u potrazi sa kristalnom lubanjom za koju se priča da posjeduje tajanstvene moći. Na putu mu stoji Sovjetski Savez i prelijepa ali okrutna Irina Spalko (Cate Blanchett).

Građanin opasnih namjera, RTL u 23 sata
Obitelj Clydea Sheltona (Gerard Butler) brutalno je silovana pa ubijena, a počinitelji Clarence James Darby (Christian Stolte) i njegov sudionik Rupert Ames (Josh Stewart) uhićeni su i izvedeni pred lice pravde. No tužitelj Nick Rice (Jamie Foxx) zbog greške u postupku ne može koristiti DNK s mjesta zločina pa će se s počiniteljima nagoditi...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala