Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Svi se pitaju je li stvarno došao kraj za seriju Nova cura
Nakon finala 6. sezone postavlja se pitanje hoće li Fox produžiti seriju

Svi se pitaju je li stvarno došao kraj za seriju "Nova cura"

UPOZORENJE: TEKST SADRŽI DETALJE O ZADNJOJ EPIZODI 6. SEZONE!

Prikazana je zadnja epizoda 6. sezone humoristične serije Nova cura (New Girl) i sad se svi pitaju ima li smisla da se serija uopće nastavi. Posebno ako se sjetimo što je rekao Jake Johnson iliti Nick: da će finale sezone većini fanova biti zadovoljavajuće ako to bude kraj serije.

U napetoj zadnjoj epizodi smo saznali da će Cece i Schmidt postati roditelji, Winston je uz pomoć svoje Aly došao u kontakt s ocem, a Nick i Jess su konačno ponovno zajedno. Svi likovi su dobili svoj sretan kraj koji može značiti i novi početak – saznat ćemo tek u svibnju kad će u Fox-u odlučiti isplati li im se još jedna sezona jer gledanost pada iz sezone u sezonu.

TVLine je od producenata Bretta Baera i Davea Finkela saznao što možemo očekivati u 7. sezoni: radnja bi se fokusirala na Cece i Schmidta kao nove roditelje te na Jess i Nicka koji će još jednom započeti svoju vezu. Producenti su izjavili da su uvjereni da će serija ipak dobiti još jednu sezonu, ali čekaju službenu objavu.

Nova cura je svoju premijeru imala 2011. godine kad je ostvarila odličnu gledanost od 10 milijuna gledatelja da bi gledanost polako opadala. Premijeru 6. sezone je pratilo manje od 2,3 milijuna gledatelja, a brojke za finale još nisu poznate.

Uz Johnsona glavne uloge u seriji imaju Zooey Deschanel (Jess), Max Greenfield (Schmidt), Hannah Simone (Cece), Lamorne Morris (Winston) i odnedavno Nasim Pedrad (Aly).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala