Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Katie Cassidy se vraća u Arrow
Nakon što je napustila seriju kao Laurel Lance, Cassidy će se vratiti kao njena zla dvojnica sa Zemlje 2 - Black Siren

Katie Cassidy se vraća u "Arrow"

Katie Cassidy, veteranka serije Arrow vraća se kao stalni član glumačke postave u šestoj sezoni, ovoga puta u ulozi Black Siren. Prije no što se vrati kao stalni član u šestoj, vidjet ćemo je u gostujućoj ulozi u petoj sezoni koja se trenutno prikazuje.

Kao originalni član glumačke postave serije Arrow Cassidy se nalazila u ulozi Laurel Lance / Black Canary u prve četiri sezone prije no što je ubijena u četvrtoj sezoni. Nakon što je njen lik napustio seriju Cassidy i CW su postigli dogovor da se ona ipak pojavljuje u gostujućim ulogama tako da smo ju početkom pete sezone mogli vidjeti u ulozi Black Siren, zlikovske verzije Black Canary se Zemlje 2.

Izvršni producent serije Marc Guggenheim komentirao je njen povratak: "Ono što nam je najuzbudljivije kod serije Arrow jest što idemo tamo gdje nas priča odvede. Pošle godine nas je priča dovela do tragične smrti Laurel Lance. Ove godine upoznali smo Laurelinu dvojnicu Black Siren. Toliko nas je oduševila Katiena neustrašiva interpretacija ovog lika da smo jednostavno zaključili da njena priča još nije završena. Oduševljeni smo što joj možemo poželjeti dobrodošlicu nazad u Arrow u ulozi Black Siren, iako zapravo nije ni napustila obitelj u potpunosti."

Posljednji put kada smo vidjeli Cassidy kao Black Siren njen je lik radio sa Prometheusom (Josh Segarra) u pokušajima da unište tim. No, ona je poražena i zatvorena u Argus u Central Cityju gdje se Oliver (Stephen Amell) nadao da će ju možda uspjeti rehabilitirati da bude više kao Laurel koju je on znao.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala