Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 26.3.
Večeras osim emisije "Tvoje lice zvuči poznato" na rasporedu su odlični filmovi u 20 sati

TV Preporuke dana – Nedjelja 26.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 26.3.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
Ove nedjelje gledatelje u najgledanijem showu u Hrvatskoj očekuje neviđeni spektakl! Vidjet ćemo dva Bojana Jambrošića na sceni u isto vrijeme, zahvaljujući hologramskom prikazu zbog kojeg ćemo Bojana čuti i vidjeti i kao Doris Dragović i kao Jacquesa Houdeka. Daniel Bilić će ponovno uskočiti u haljinu i štikle i postati svoja kolegica iz showa – Nives Celzijus. Nives Celzijus se jednako tako veseli i svojoj transformaciji u legendu kafanskih šansona, Zvonka Bogdana. Nakon prošlotjedne pobjede, Mia Anočić Valentić, ovoga puta naslov pobjednice branit će s transformacijom u pjevačicu Fergie iz hip-hop grupe Black Eyed Peas i pjesmom ''My Humps''. „Bit će prljavo i bit će teatra!“ najavio je Dalibor Petko svoj nastup kao Mladen Bodalec iz legendarne grupe Prljavo kazalište. Gledat ćemo još i sjajne nastupe Ane Gruice u ulozi Katy Perry, Maria Rotha kao frontmana grupe Guns'n' Roses, a Ivanu Mišerić kao članicu dua Ottawan.

Vikinzi, HTV 2 u 21:55 sati
U zadnjoj epizodi sezone princ Aethelwulf upada u briljantnu taktičku zamku Vikinga; Ecbert pak kuje vlastite planove.

Nikad nije kasno, RTL u 22 sata

FILMOVI

James Bond 007: Operacija svemir, Doma TV u 20 sati
Na njegovu putu za Veliku Britaniju, space shuttle Moonraker, koji je izgradila ugledna tvrtka Drax, usred leta je ukraden, a posada aviona koji ga je nosio je ubijena. Kako bi čim prije pronašla odgovorne, Britanija na zadatak šalje agenta Jamesa Bonda (Roger Moore), kojemu će pomoći osobno Hugo Drax (Michael Lonsdale).

Umri muški: Dobar dan za umiranje, RTL u 20 sati
Bruce Willis se vraća u svojoj najprepoznatljivijoj ulozi Johna McClanea – heroja koji je zahvaljujući svojim sposobnostima i stavu uvijek ostajao kao posljednji preživjeli.

Full Metal Jacket, HTV 2 u 20 sati
Ratna drama Stanleyja Kubricka iz 1987. temeljena je na romanu Gustava Hasforda. Naslov filma se odnosi na vrstu naoružanja koje koriste strijelci iz pješadije. Film prikazuje grupu američkih marinaca koji vode urbane bitke u Vijetnamskom ratu. Egzistencijalna konfuzija i tjeskoba počinje ukampu za obučavanje, s krvavim ishodom prije odlaska u Vijetnam...

Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega, Doma TV u 22:20 sati
Među glumcima koji su se prijavili za ulogu Indiane Jonesa bili su Tim Matheson, Peter Coyote i Tom Selleck. Selleck je bio izabran, ali je bio nedostupan zbog obaveza u televizijskoj seriji Magnum, P.I. Spielberg je nagovorio Lucasa da angažira Forda jer su producenti Frank Marshall i Kathleen Kennedy bili impresionirani njegovom izvedbom Han Sola u Ratovima zvijezda.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala