Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 24.3.
Večeras pogledajte utakmicu Hrvatska – Ukrajina, neku od serija ili poznate (starije) filmove

TV Preporuke dana – Petak 24.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 24.3.

SERIJE / EMISIJE

Sudbina, Nova TV u 20:15 sati
Kahraman već dugo prima prijeteća pisma. Jedne noći konak u kom žive zahvati plamen koji su podmetnule nepoznate osobe. Cijela obitelj u velikoj je opasnosti.

Nogomet, kvalifikacije za SP 2018.: Hrvatska - Ukrajina, HTV 2 u 20:30 sati

Deadwood, HTV 3 u 22:05 sati
Almin otac Otis Russell dolazi iz New Yorka kako bi joj pomogao oko parcele. Swearengen uspije nagovoriti Adamsa da ga rastereti barem dijela zakonske bagaže. Jewel odlazi Cochranu po pomoć oko bolesne noge. Leon i Sawyer vraćaju se u salun Bella Union, Bullock se razljuti kad čuje tko je imenovan šerifom, velečasni Smith stalno je u deliriju, a pijani Swearengen osvrće se na teško djetinjstvo u sirotištu u Chicagu.

Lovci na trolove, HTV 1 u 22:55 sati
Voditelj Robert Aschberg sluša svjedočanstva žrtava anonimnih internetskih zlostavljača, a zatim okuplja najbolje stručnjake koji kreću u lov na trolove.

FILMOVI

Rent-a-Mama, RTL u 20 sati
Tina Fey i Amy Poehler u glavnim su ulogama u ovoj simpatičnoj komediji o poslovnoj ženi koja odluči usvojiti djete uz pomoć surogat majke. Izuzetna kemija između dvije glavne glumice dodatno je začinila ovu urnebesnu priču.

Hrabro srce, RTL u 22:15 sati
Priču o legendarnom Williamu Wallaceu na film je pretočio slavni Mel Gibson i tako snimio jedan od najboljih filmova svoje karijere. Vještom kontrolom epske priče te lakim ocrtavanjem tadašnje društveno-političke scene u Škotskoj, Gibson je snimio film koji će vas zabaviti u moru spektakularnih ratnih scena, ali i podsjetiti kako je sloboda najvrijedniji dar čovječanstvu.

Dobar posao u Italiji, Nova TV u 22:15 sati
Film je snimljen po staroj verziji istoimenog filma iz 1969. godine s Michaelom Caineom u glavnoj ulozi koji je moderniziran kako bi publici ponudio nove obrate. Velika avantura počinje u Veneciji, putuje preko talijanskih Alpa i Philadelphije i završava na ulicama Los Angelesa.

Poštar uvijek zvoni dvaput, HTV 2 u 23:25 sati
Rafelsonov film odlikuje se dojmljivom rekonstrukcijom razdoblja, elegantnom režijom te naturalističkom autorskom distancom i prizorima seksa i nasilja, kao i vrhunskim glumačkim izvedbama maestralnog para Jack Nicholson - Jessica Lange.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala