Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Producent Terminatora obećaje svijetlu budućnost franšize
Iako je "Terminator Genisys" podbacio i nastavak je otkazan, znanstveno-fantastična franšiza ipak ide dalje

Producent "Terminatora" obećaje svijetlu budućnost franšize

Kao što svi znamo Terminator Genisys nije bio reboot kakav je Paramount priželjkivao. Iako se Arnold Schwarzenegger vratio, zbunjujući narativ nije im išao na ruku i na kraju je publika ostala potpuno nezainteresirana (osim u Kini, gdje je film postigao dosta dobar uspjeh).

Studio je vrlo brzo maknuo iz rasporeda planirani nastavak. Prije par mjeseci stigla je vijest kako Terminator ipak ide dalje, kako je u planu novi reboot s redateljem Deadpoola Timom Millerom, uz zaključak kako je bilo što vezano uz Genisys definitivno stvar prošlosti, a danas još jednom dobivamo potvrdu za to.

The New York Daily News je objavio kako je bilo što vezano uz Genisys van bilo kakve priče, zajedno sa angažmanom Arnolda Schwarzeneggera općenito u franšizi.

"Gotovo je za Terminatora i za Arnolda.", rekao je izvor blizak studiju. "Studio je u potpunosti maknuo nastavak iz programa tako da ne postoji nikakva predprodukcija niti bilo kakvi planovi oko još jednog nastavka. Ljudi uključeni u projekt imali su dugotrajne dogovore, ali to se ipak neće dogoditi."

CEO Skydancea David Ellison ipak obećaje fanovima da ne ostaje sve na tome: "Otkrit ću vam da smo razriješili budućnost franšize i vjerujte mi da je ta budućnost svijetla. Mislim da će tamo gdje idemo biti nastavak onog što su fanovi zaista željeli nakon T2.", otkrio je Ellison dodavši kako će službene vijesti stići ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    2 1
    gorlock gorlock @ 23.3.2017. 17:10

    Pa nije Terminator Genesys toliko loš. 

    Ja bi rekao da Terminatora ili volite ili ne volite, to je kao franšiza Zvjezdanih Staza ili Ratova Zvijezda.

    Meni je Genesys bio ok, istina ima u njemu puno toga već viđenog, ali eto vratio je Terminatora u igru :)

    I T 4 mi je ok na svoj nači. Sumnjam da će ikad ikoji Terminator nadmašiti T2.

    Ukratko drago mi je da priča ide dalje.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala