Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 17.3.
Večeras pogledajte prijenos dodjele nagrade Porin, neku od omiljenih serija ili filmskih hitova

TV Preporuke dana – Petak 17.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 17.3.

SERIJE / EMISIJE

Dodjela glazbene nagrade Porin 2017., HTV 1 u 20 sati
Ove se godine Porin dodjeljuje u 33 kategorije, a u izravnom prijenosu pratimo dodjelu u 10 kategorija.

Sudbina, Nova TV u 20:15 sati
Kahramanova majka prepusti Defne da upravlja njezinim dionicama firme, te se ona zatekne u upravi. Maksut odluči da je jedini način da se riješi Kahramana da ode s Elif u inozemstvo.

Nemoj nikome reći, HTV 2 u 21:35 sati
Đurđin opaki plan otkriva se u pismu koje piše svojoj rođakinji Iris. Iva vraća se kući nakon utakmice i u šoku zatječe prazan dom. Njezini roditelji Venera i Slavko joj objašnjavaju da su im kamatari ispraznili kuću. Iva postaje cvilidreta iz meksičkih sapunica, prava Marisol. Razred je na okupu i profesorica Knjaz ih obavještava da novca za maturalac više nema...

Deadwood, HTV 3 u 22:10 sati
Nakon krađe pozamašne količine opijuma Swearengen pokuša naći zajednički jezik sa svojim dobavljačem i izlaz iz škakljive situacije. U međuvremenu, Silas Adams, gangsterski inkasator iz Yanktona, stiže s lošim vijestima za Swearengena. Bullock požali što je prihvatio funkciju u gradskom poglavarstvu, a Merrick predloži osnivanje prvog gradskog kluba. Velečasni Smith neočekivani je posjetitelj Swearengenova saluna.

FILMOVI

Sigurna kuća, RTL u 20 sati
Denzel Washington igra najopasnijeg otpadnika CIA-e, koji se vraća nakon desetljeća provedenog u bijegu i biva priveden u sigurnosnu kuću u Južnoj Africi. Ubrzo nakon privođenja, sigurnosna kuća postaje meta napada plaćenika što prisiljava "novopečenog" operativca Westona (Ryan Reynolds) na suradnju sa bjeguncem. Suočeni sa ozbiljnošću situacije, ovi nesuđeni suradnici pokušavaju otkriti tko ih želi ubiti.

Kako se riješiti šefa 2, Nova TV u 21:35 sata
Daleu, Kurtu i Nicku dosta je nemogućih šefova pa odlučuju pokrenuti vlastiti posao. No, usprkos početnom entuzijazmu ubrzo uviđaju kako se stvari ne razvijaju onako kako su planirali. Krivca za to vide u prepredenom investitoru koji ih želi nasamariti i zbog kojeg im propadne business. Ojađeni i ponovo bez novca oni odlučuju oteti investitorovog sina.

Porotnica, HTV 2 u 22:05 sati
Sjajni provokativni psihološki triler redatelja Briana Gibsona koji nudi mnogo akcije, napetosti, neizvjesnosti, ali i zavidnih psiholoških interpretacija likova. Demi Moore savršeno se snašla u ulozi samohrane majke Annie Laird uvučene u opasnu igru preživljavanja.

Opstanak, RTL u 22:30 sati
Skupina stručnjaka za bušenje nafte nakon pada aviona završi duboko u planinama Aljaske. Uz nepodnošljivu hladnoću ova mala skupina mora se suočiti i sa čoporom gladnih vukova…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala