Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova generacija serija o preživljavanju - Kolo: Borba za opstanak
Reality serijal u kojem šest sudionika pokušavaju preživjeti u šest različitih klimatskih zona diljem Južne Amerike

Nova generacija serija o preživljavanju - "Kolo: Borba za opstanak"

Duboko u Južnoj Americi, na području od 3000 km koje se proteže između Čilea i Argentine, nalazi se najveći izazov za svakog stručnjaka za preživljavanje u divljini. Rasprostire se na šest predjela s jedinstvenim klimatskim obilježjima koja uključuju ledene tundre, vruće pustinje, vlažne prašume i nepristupačne planine, a svaki od tih ekstremnih okoliša zahtijeva različite vještine da bi se u njemu moglo preživjeti.

U novoj seriji o preživljavanju: Kolo: Borba za opstanak, koja s prikazivanjem kreće u nedjelju, 19. ožujka u 22h, Discovery izaziva šest sudionika da pokušaju preživjeti u šest različitih klimatskih zona diljem Južne Amerike. Svaki puta kad se kolo zavrti, sudionici se rotiraju i odlaze na novu izoliranu i potencijalno smrtonosnu lokaciju. Sudionici ne znaju što će i kada pokrenuti kolo. Opremljeni su samo s najosnovnijom opremom za preživljavanje i SOS uređajima koje mogu koristiti u bilo koje vrijeme kako bi prekinuli izazov i pozvali pomoć. Njihov je glavni zadatak pronaći hranu, vodu i sklonište. A kada se kolo ponovno okrene, sudionici se premještaju na novu lokaciju gdje su prisiljeni koristiti potpuno drugačiji sustav vještina za preživljavanje.

Kolo: Borba za opstanak je najveći izazov za preživljavanje: sudionici moraju preživjeti ne jednu, nego šest ekstremnih klimatskih zona tijekom 60 dana. Sudionici nisu tipični stručnjaci za preživljavanje, već obični ljudi koji imaju želju dokazati se. Ono što sudionici ne znaju je da mehanizam kola odražava lunarni kalendar. Sa svakom promjenom faze Mjeseca, kolo će se okrenuti i poslati svakog sudionika u novu klimatsku zonu. Vrijeme koje će provesti na svakoj lokaciji je poznato samo gledateljima, ostavljajući sudionike da se muče i propitkuju kada će se kolo ponovno okrenuti. I dok ih svaka rotacija - bez upozorenja – smješta na novu opasnu lokaciju, sudionici su u potpunosti prepušteni na milost i nemilost kola.

Hoće li sudionici imati ono što je potrebno da prežive na teškim terenima? Ili će se izazovi pokazati nepremostivima? Pratite sudionike dok se bore s prirodom i vlastitom mentalnom izdržljivošću kako bi otkrili tko će preživjeti.

Pratite Kolo: Borba za opstanak od nedjelje, 19. ožujka u 22h na Discovery Channelu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2018 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - mojtvportal.si Moj TV - TV Program za 200+ kanala