Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova zabavno-glazbena emisija A-strana stiže na HRT
Od sljedeće subote, 25.3., voditelji Duško Ćurlić i Ivan Vukušić ugostit će poznata imena hrvatske glazbene scene

Nova zabavno-glazbena emisija "A-strana" stiže na HRT

Foto: HRT

Na Prvome programu Hrvatske televizije od subote 25. ožujka u 20 sati s emitiranjem počinje nova zabavno-glazbena emisija A-strana. Voditelji Duško Ćurlić i Ivan Vukušić ugostit će poznata imena hrvatske glazbene scene koja će gledatelje provesti kroz svoje najbolje i najdraže pjesme, ispričati svoju povijest te se prisjetiti važnih glazbenih opusa hrvatske zabavne glazbe, pop-glazbe i rock-glazbe. Bit će to dobro ugođena večer ispunjena hrvatskom antologijskom glazbom, a sve uz pratnju naših vrhunskih glazbenika.

Osim hrvatskih glazbenih zvijezda u emisiji će nastupiti i sudionici popularne HRT-ove emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Poznati po svojim izvrsnim glasovnim mogućnostima u emisiji A-strana izvodit će na svoj način neke od najljepših pjesama iz hrvatske glazbene produkcije. Pokušat će starijoj i mlađoj publici predstaviti i približiti pjesme uspješnih hrvatskih autora i izvođača, a bit će tu i neočekivanih dueta i zanimljivih glazbenih suradnja.

„Gledatelji mogu očekivati dobro i pozitivno ozračje te neopterećenu zabavu. Uživat će u pjesmama koje su im poznate ili onima koje odavno nisu čuli, zapravo će ispred svojih ekrana biti dio našega tuluma u studiju 10 Hrvatske radiotelevizije. Što je najvažnije, mogu i sami zapjevati uz mlade pjevače i one koji su otpjevali najljepše pjesme A-strane“, ističe Duško Ćurlić i dodaje: „Imamo stvarno odličnu ekipu vrhunskih glazbenika, zanimljive goste i publiku u studiju koja pjeva s njima. Sviđa mi se emisija jer je ovo naš proizvod, neopterećen bilo kakvim natjecanjem ili ocjenjivanjem, dobra zabava u svojemu najjednostavnijem obliku. Velik je to voditeljski izazov, ali tu je ekipa vrhunskih televizijskih profesionalaca i, što je još važnije, zaljubljenika u glazbu i u svoj posao.“

Kako spaja iskusne glazbenike i predstavnike novije generacije, osim A-strane, emisija će imati i svoju B-stranu. „Duško će na svoj način zastupati A-stranu, a ja B-stranu koju predstavljaju mlade glazbene snage i društvene mreže. Stvar je jednostavna i sve je opušteno. Bend ima jako važnu ulogu, publika je u studiju odlična, glasna i vrlo uključena u cijelu emisiju. Jedva čekam da vidite kako to sve izgleda i zvuči. Imam neki dobar predosjećaj glede svega. Odsad je subotom tulum kod nas“, otkriva Ivan Vukušić.

Glazbene teme emisije bit će posvećene glazbenim sastavima, vokalima, autorima, festivalima i glazbenim suradnjama. U šestoj emisiji izvodit će se glazba po vašemu izboru, a hitove će gledatelji birati na B-strani, odnosno na profilu emisije na Facebooku.

U prvoj emisiji, koja je posvećena glazbenim sastavima, gledatelji Hrvatske radiotelevizije bit će u dobrome društvu Akija Rahimovskoga, Davora Gopca, Pere Galića, Ivana Pika Stančića te još devetnaest vrhunskih glazbenika.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala