Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napokon službeno: stiže nastavak filma Muškarci koji mrze žene
Iako se godinama planirao nastavak tek sada su stvari službeno pokrenuti te film već ima redatelja i datum izlaska

Napokon službeno: stiže nastavak filma "Muškarci koji mrze žene"

Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja čini se kako se Lisbeth Salander napokon vraća na filmska platna. Sony skida prašinu sa franšize Muškarci koji mrze žene kako bi napravili novi nastavak pod nazivom The Girl in the Spider's Web.

Novi nastavak režirat će Fede Alvarez (Don't Breathe), a za datum premijere Sony je odabrao 5. listopada sljedeće godine. Trenutno su u potrazi za novom glumicom koja bi utjelovila Salander.

U filmskoj adaptaciji iz 2011. godine, koju je režirao David Fincher, pankericu/hakericu glumila je Rooney Mara, i ta joj je uloga stavila na A-listu glumaca, posebno nakon što je zaradila nominaciju za Oskara. Novinara Mikaela Blomkvista utjelovio je Daniel Craig.

Fincherova verzija zaradila je pet nominacija za Oskara, te osvojila jedan - za montažu. Postojali su planovi da se nastavak napravi sa originalnom postavom, ali nakon toliko godina neuspjelih pokušaja ta je ideja propala.

"Vrlo sam uzbuđen i zahvalan na ovoj prilici.", rekao je Alvarez u izjavi. "Sony mi je postala obitelj i ne mogu zamisliti uzbudljiviji projekt kojim bi proslavio naš odnos. Lisbeth Salander je onaj tip lika kojem svaki redatelj želi udahnuti život. Imamo fantastičan scenarij, a sada dolazi najzabavniji dio - naći našu Lisbeth."

Muškarci koji mrze žene prvi je roman u Millenium serijalu švedskog autora Stiega Larssona. On je originalno planirao deset romana u serijalu, ali je preminuo prije no što su knjige bile gotove tako da je ostavio samo tri dovršena djela.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala