Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi ovogodišnji brazilski UFC: Belfort vs. Gastelum, “Shogun”, Barboza, Correia…
Noć sa subote na nedjelju 12. 3. s početkom u 04:00h na Fight Channel PPV-u

Prvi ovogodišnji brazilski UFC: Belfort vs. Gastelum, “Shogun”, Barboza, Correia…


Prvi brazilski UFC event u 2017. godini će se održati u Fortalezi u noći sa subote na nedjelju 12. ožujka s početkom u 04:00 sata iza ponoći na Fight Channel PPV-u.

Zadnja šansa za Belforta

Sjajan popis borbi predvode bivši prvak Vitor Belfort i Kelvin Gastelum dvobojem u srednjoj kategoriji. Meč je to “biti ili ne biti” za Brazilca koji iza sebe u ovom trenutku ima dva poraza u nizu i tri u posljednja četiri dvoboja.

U suprotnom raspoloženju u ovaj dvoboj ulazi Kelvnin Gastelum, veliki favorit na papiru barem prema procjeni “bookmakera”. S dvije impresivne pobjede u nizu protiv Hendricksa i Kennedyja, Gastelum je u formi života te bi trećim uzastopnim velikim skalpom dodatno približio vrhu srednje kategorije.

Povratak “Shoguna”

“Co-main” event donosi povratak još jednog legendarnog brazilskog prvaka - Mauricija “Shoguna” Rue. On će u Fortalezi rukavice ukrstiti sa svojim sunarodnjakom Gianom Villanteom. Rua se u akciju vraća nakon svibnja 2016. kada je podijeljenom odlukom sudaca svladao Coreyja Andersona.

Villante je također u posljednjem dvoboju bio uspješan svladavši prekidom Sparbeka Safarova. Od kada je stugao u UFC iz Strikeforcea 2013. godine Brazilac bilježi polovičan uspjeh.

Barboza vs. Dariush

I u trećem velikom meču UFC Fight Night 106 priredbe nastupa brazilska zvijezda. Edson Barboza, će se sučeliti s iransko-američkim borcem Beneilom Dariushom. Barboza slovi za jednog od najatraktivnijih boraca lake divizije koji je uvijek za pedalj prekratak u ključnim mečevima.

Za Dariusha je ovo najveći ispit karijere od dolaska u UFC 2014. godine. U samo tri godine nastupnja za elitnu promociju, ovaj majstor poluga je skupio čak osam pobjeda, poražen je tek od Nijema i Chiese. U posljednjem nastupu je svladao Rashida Magomedova što mu je i donijelo meč protiv Barboze.

U preostala dva dvoboja na glavnoj karti Jussier Formiga će se sastati s Rayom Borgom u perolakoj kategoriji, a Bethe Correia i Marion Renau će rukavice ukrstiti u ženskoj muha diviziji. 

UFC Fight Night 106: Belfort vs. Gastelum

Vitor Belfort vs. Kelvin Gastelum
Mauricio Rua vs. Gian Villante
Edson Barboza vs. Beneil Dariush
Ray Borg vs. Jussier Formiga
Bethe Correia vs. Marion Reneau

Uvodne borbe:

Rony Jason vs. Jeremy Kennedy
Paulo Henrique Costa vs. Garreth McLellan
Josh Burkman vs. Michel Prazeres
Kevin Lee vs. Francisco Trinaldo
Tim Means vs. Alex Oliveira
Kyle Bochniak vs. Godofredo Pepey

Opširnije na Fightsite.hr 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala