Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 11.3.
Večeras vas čekaju odlični filmovi od kojih izdvajamo "Povratak u budućnost 2"

TV Preporuke dana – Subota 11.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 11.3.

SERIJE

Markov trg, RTL u 20 sati
Ako ste pomislili da znate kako izgleda radni dan visoko pozicioniranih političkih dužnosnika hrvatske Vlade, prva politička satira o radu naših političara može ili razuvjeriti ili potvrditi vaše sumnje i razmišljanja. Radnja pilota smještena je u hrvatsku svakodnevicu i na humorističan način opisuje zakulisne igre na najvišem državnom i međudržavnom nivou.

Fawlty Towers, HTV 3 u 21:05 sati
Nakon što je lani dobio za uho, Basil je upamtio datum svoje i Sybiline godišnjica braka. Sybil ne sluti da je priredio zabavu iznenađenja i pozvao sve njihove prijatelje. Misli da je ponovno zaboravio pa odjuri na golf. Kada stignu gosti, Polly mora glumiti Sybil, koja, po Basilovim riječima, leži bolesna u krevetu.

Carstvo poroka, HTV 2 u 21:40 sati
Nakon reorganizacije, Nucky razmišlja o preseljenju iz Atlantic Cityja na Manhattan. Margaret će impresionirati Nuckyja i dioničara tvrtke Mayflower. Luciano rješava nedovršene poslove i uspostavlja mafijaško povjerenstvo, Capone se koprca s optužbama za utaju poreza. Nucky posjećuje Gillian u bolnici. 1897. Nucky rješava obiteljsku krizu i s Komodorom sklapa nagodbu koja će mu odrediti budućnost.

FILMOVI

Povratak u budućnost II, HTV 1 u 20:05 sati
Nastavak trilogije započinje tamo gdje je prošli završio no ovoga puta destinacija je 2015. godina. Marty McFly (Michael J. Fox), Doc (Christopher Lloyd) i Jennifer (Lea Thompson) putuju 30 godina u budućnost gdje se susreću sa svojim budućim ja i djecom koja se tek trebaju roditi. Nakon što srede situaciju vraćaju se u sadašnjost uvidjevši da su se stvari promjenile. Iza svega stoji Martyjev stari neprijatelj Biff Tannen (Thomas F. Wilson)...

Krađa identiteta, RTL u 20:50 sati
Simpatična i punašna Diana (Melissa McCarthy) uživa na luksuznom odmoru na Floridu Postoji samo jedna mala smetnja: ID koji ona koristi za financiranje glasi na ime "Sandy Bigelow Patterson" .... koje zapravo pripada pravom Pattersonu (Bateman) koji živi na drugom kraju SAD-a i ima samo tjedan dana za pronalazak prevarantice koja mu uništava život.

Misija: Bijela kuća, Nova TV u 21:25 sati
Policajac John Cale (Channing Tatum) upravo je dobio odbijenicu za svoj posao snova – rad u Tajnoj službi koja se isključivo bavi zaštitom Predsjednika SAD-a Jamesa Sawyera (Jamie Foxx). Ne želeći ovom vijesti razočarati svoju malu kćerku, on je vodi na razgledavanje Bijele kuće koju baš u tim treucima napadaju do zuba naoružani pripadnici paravojne skupine.

Naoružani propovjednik, HTV 1 u 22:30 sati
Kada bivši član bajkerske bande, Sam Childers, donese životnu odluku da ode u Istočnu Afriku i pomogne u obnovi kuća uništenih u građanskome ratu, zgroze ga neizrecivi užasi s kojima je suočeno ranjivo stanovništvo regije, posebice djeca…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala