Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 10.3.
Večeras vas čekaju veliki filmski hitovi

TV Preporuke dana – Petak 10.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 10.3.

SERIJE

Sudbina, Nova TV u 20:15 sati
Kahraman odluči objasniti sinu da mu je Elif prava majka. Planovi Defne i Maksuta koji se boje da će se Elif i Kahraman ponovno sastati poremetit će svu ravnotežu. Za to vrijeme, Elif teško pada Kahramanova blizina.

Nemoj nikome reći, HTV 2 u 21:35 sati
Adelina mama Inga priča lovačke priče o svojoj burnoj mladosti te objašnjava tko je Dalibor. Manda i teta Anka razgovaraju o ostavštini pokojnoga Ante dok ih ne iznenadi zvono na vratima - Hana s koferima. Nakon šoka i natezanja, Hana useljava k njima. Brigita dokoličari u potrazi za dečkima posred nogometnog terena, a osobita joj je zanimacija provociranje Helene zbog potencijalne ljubavne konkurentice Đurđe. Helena se zainati i odluči se maksimalno srediti za Marijevu utakmicu...

Deadwood, HTV 3 u 22:05 sati
Vlada SAD-a planira ozakoniti sporazum s Indijancima o pripojenju Crnih planina, stoga i Deadwooda, pa Swearengen sazove sastanak na kojem bi se trebale prodiskutirati nadolazeće promjene. Farnum nalazi pismo koje je Hickock neposredno prije smrti napisao svojoj ženi, a Jane odlazi iz grada. Osjećajući nelagodu zbog uzajamne privlačnosti, Bullock prizna Almi da ima ženu i dijete.

FILMOVI

Bourneovo naslijeđe, RTL u 20:10 sati
U novom dijelu poznate franšize izvorno nastale prema predlošku romana Roberta Ludluma se pojavljuje novi špijun Aaron Cross kojega glumi Jeremy Renner, dva puta nominiran za Oscara.

Koji je tvoj broj?, Nova TV u 22 sata
Romantična komedija o usamljenoj mladoj ženi (Anna Faris) koja kreće u potragu za savršenim muškarcem nastala je prema romanu spisateljice Karyn Bosnak.

RocknRolla, HTV 2 u 22:10 sati
Kada ruski mafijaš organizira veliku prijevaru u kojoj zaradi milijune eura , članovi londonskog podzemlja dolaze po svoj dio. Gospodin One-Two, računovotkinja Stella, Johnny Quid, drogirana rock zvijezda… samo su neki od kriminalca koji će učiniti sve kako bi se dočepali plijena.

Čovjek bez lica, RTL u 22:50 sati
Treći američki film hongkonškog akcijskog majstora Johna Wooa vjerojatno je njegovo najpoznatije ostvarenje uz Nemoguću misiju 2. Uz za njega tipično savršenu koreografiju borbi i akcije, film donosi sjajne glumačke izvedbe popularnih holivudskih zvijezda Johna Travolte i Nicolasa Cagea koji se, primjetno je, odlično zabavljaju u svakom kadru.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala