Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Keeping Up With The Kardashians se vraća na E! s 13. sezonom
U nedjelju, 19.3. u 20 sati stižu novi nastavci megahit reality serije koja potvrđuje da je obitelj najveće blago

"Keeping Up With The Kardashians" se vraća na E! s 13. sezonom

Megahit serija kanala E! Keeping Up With The Kardashians vraća se na ekrane trinaestom sezonom u nedjelju 19. ožujka u 20:00.

U ovoj sezoni obitelj će dočekati svog najmlađeg člana, slaviti nove početke i testirati vlastitu izdržljivost kada su problemi u pitanju. Započevši novu romantičnu vezu, Khloé razmišlja o otopljavanju zategnutih odnosa s Caitlyn koja je imala važnu ulogu u njenom životu više od dva desetljeća. Nakon višemjesečne distanciranosti Khloé želi poraditi na njihovu odnosu i početi ispočetka. U međuvremenu Rob se priprema za svoju najvažniju ulogu do sada i shvaća da ukoliko želi postati najbolji otac svojoj kćeri mora uspostaviti bolje veze s obitelji pa čak i ako to znači preuzimanje odgovornosti za vlastite postupke. U svijetlu zastrašujuće pljačke koju je Kim doživjela u Parizu obitelj se drži skupa ne bi li joj pružili potporu i pokazali da mogu prevladati i izboriti se sa najtraumatičnijim iskustvima.

Prošle je sezone seriju Keeping Up with the Kardashians u prosjeku gledalo preko 2,5 milijuna gledatelja, od čega preko 1,5 milijun pripada dobi od 18 do 49 godina. Serija kotira među tri najgledanije emisije koje se na kablovskoj televiziji emitiraju nedjeljom, među odraslima i ženskom populacijom dobi 18 – 34 i 18 – 49. Osim toga, Keeping Up with the Kardashians dobila je gotovo 113 milijuna likeova, komentara i objava na društvenim mrežama te je u prosjeku bila na drugom mjestu među kablovskim serijama koje se emitiraju u udarnom terminu nedjeljom navečer.

Za produkciju serije Keeping Up with the Kardashians odgovorni su Ryan Seacrest Productions i Bunim/Murray Production. Ryan Seacrest je izvršni producent u Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins i Farnaz Farjam su izvršni producenti u Bunim/Murray Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West i Khloé Kardashian također su izvršni producenti.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala