Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 4.3.
Subotnja večer je u znaku omiljenih, legendarnih filmova

TV Preporuke dana – Subota 4.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 4.3.

SERIJE

Fawlty Towers, HTV 3 u 21:15 sati
U hotelu zavlada kaos kada, ne vodeći nimalo računa o Basilovu visoku tlaku, nađu mrtva gosta u krevetu. Nema sumnje da je kriva riba, koju je trebalo baciti prije nekoliko tjedana. Basil pokuša sakriti truplo, ali ne računa na gđicu Tibbs.

Carstvo poroka, HTV 2 u 21:55 sati
Nucky u ratu s Lucianom nastoji zadržati svoj teren u Atlantic Cityju. U sukob će se uplesti i Willie i Eli. Maranzana će stići sudbina. Nucky čita Gillianino pismo iz bolnice. 1897. Mabel i Nucky se svađaju oko mlade bjegunice iz Trentona, dok Nucky Komodoru čini diskretnu uslugu.

FILMOVI

Čuvari šume: Tajanstveni svijet, RTL u 20 sati
Svijet filma ujedinjuje stvarnost i fantastiku, šuma je to kakvu još niste vidjeli, u kojoj je sjeme golemo, kamen poput planine, cvijet divovski složen, a leptir leteća tapeta. U tom svijetu redatelj isprepliće scene spektakularnih borbi s intimnim i emotivnim odnosima likova, a sve začinja humorom, zabavom i romantikom.

Povratak u budućnost, HTV 1 u 20:05 sati
Legendarni film koji je uvijek rado gledan je od četiri nominacije za Oscara, uključujući i onu za scenarij, dobio nagradu za najbolje zvučne efekte. Zbog odličnog uspjeha je dobio i da nastavka koji su zaokružili jednu od najboljih SF trilogija svih vremena. Drugi dio je na rasporedu sljedeći tjedan u isto vrijeme.

Salt, Nova TV u 21:35 sati
Agentica CIA-e Evelyn Salt (Angeline Jolie) postaje meta lovca na glave kada bude optužena da je ruski agent spavač. U bijegu je primorana iskoristiti sve svoje vještine i iskustvo kako bi zaštitila svoju obitelj i pronašla pravog izdajicu.

Sedam, Nova TV u 1:10 sati
Mračan triler s istaknutim horor elementima slavnog redatelja Davida Finchera bez imalo dvojbe jest jedan od definirajućih filmskih naslova posljednjih dvadesetak godina.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala