Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ožujak na Klasik TV-u
Uz filmske premijere, klasike svjetske kinematografije i nove serije, u ožujku se nastavlja i ciklus filmova Veljka Bulajića

Ožujak na Klasik TV-u

Klasik TV nas u ožujku uvodi u ljepše, proljetne dane bogatim filmskim programom. Uz filmske premijere, ovoga nas mjeseca svakoga vikenda očekuju i veliki svjetski klasici, nova serija te nastavljamo sa ciklusom filmova velikog Veljka Bulajića.

Filmske premijere

Ovoga četvrtka od 22 sata uživajte uz dokumentarni film Maske, koji se bavi ključnom osobom novosadske underground scene 80-ih, kultnim piscem i glazbenikom Slobodanom Tišmom. Sljedećeg četvrtka u isto vrijeme stiže drama Kad svane dan, potresna priča koja progovara o poprilično zanemarenoj temi u domaćoj kinematografiji - holokaustu u Beogradu.

U sklopu ciklusa filmova Veljka Bulajića prikazuje se film Atentat u Sarajevu, povijesna drama u kojoj se rekonstruiraju zbivanja u danima oko atentata koji je promijenio svijet i potaknuo Prvi svjetski rat. U četvrtak 23.3. stiže komedija Narodni poslanik, ekranizacija popularne drame Branislava Nušića.

Za kraj mjeseca, u četvrtak 30.3. u 22 sata Klasik TV premijerno prikazuje film Gazda, kontroverzni dokumentarac o tranziciji, privatizaciji i korporacijama u Hrvatskoj, a dotiče se i povijesti najveće hrvatske korporacije - Agrokora.

Svjetski klasici

Svakog petka, subote i nedjelje od 18 sati možete uživati uz klasike svjetske kinematografije. Ovoga petka stiže komedija Život s ocem, rađena po istinitoj priči. U subotu je na programu premijera kriminalističkog Lova na djevojku. Nedjelja je rezervirana za vestern U smiraj dana. U petak 10.3. stiže triler Kuća na ukletom brdu, u subotu je na programu premijera dječjeg filma Kraljević i prosjak, a u nedjelju dolazi poznata ljubavna drama Ana Karenjina.

Triler Na mjestu mrtav na programu je u petak 17.3., u subotu očekujemo premijeru drame Rođen da pobjeđuje, dok nam u nedjelju stiže poslijeratni film Povratak kući. Vikend nakon toga započinjemo komedijom Topperov povratak, u subotu stiže premijera avanturističkog horora Najopasnija igra dok je nedjelja rezervirana za filmski klasik Snjegovi Kilimanjara. Ožujak završavamo romantičnom komedijom Šarada, koja je na programu u petak 31.3., također od 18 sati.

Ciklus filmova Veljka Bulajića

Ovoga tjedna započeo je ciklus filmova nagrađivanog redatelja Veljka Bulajića. Filmovi će se prikazivati do kraja mjeseca, svakoga ponedjeljka i utorka u 22 sata.

Ponedjeljak, 6.3. – Pogled u zjenicu sunca, ratni
Utorak, 7.3. – Bitka na Neretvi, ratni spektakl
Ponedjeljak, 13.3. – Atentat u Sarajevu, povijesni
Utorak, 14.3. – Čovjek koga treba ubiti, fantastika
Ponedjeljak, 20.3. – Visoki napon, drama
Utorak, 21.3. – Veliki transport, drama
Ponedjeljak, 27.3. – Obećana zemlja, drama
Utorak, 28.3. –  Donator, drama

Serije

Krajem mjeseca Klasik TV počinje s prikazivanjem humoristične serije Stižu dolari, koja je na programu od ponedjeljka do četvrtka u 18 sati, s početkom 23.3. Nenadu Neši Ljutiću, vlasniku lovačke kavane negdje u unutrašnjosti Srbije, javlja se ujak Gorčilo iz Amerike, koji najavljuje svoj povratak u Srbiju sa željom da posljednje godine života provede na svom ognjištu. Cijeli grad raduje se povratniku iz Amerike očekujući novac, no ne znaju da su im nade uzaludne.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala