Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


John Wick 2 proglašen jednim od najboljih akcijskih nastavaka!
Nastavak hita iz 2014. godine prije nekoliko dana stigao je i u hrvatske kino dvorane

"John Wick 2" proglašen jednim od najboljih akcijskih nastavaka!

Iznenađujući filmski hit iz 2014., John Wick, oduševio je publiku koja je željela opet vidjeti Keanua Reevesa u punom akcijskom izdanju. Dobivši kultni status zbog svog hiperkinetičkog pristupa klasičnim borilačkim vještinama i pucnjavi, globalni uspjeh filma stavio je pred producente neizbježno pitanje: Što napraviti za bis? Za Reevesa je odgovor bio vrlo jasan: još akcije, širi opseg i dublji uvid u unutarnje borbe glavnog lika.

Za film John Wick 2, okupljen je kaskaderski tim sastavljen od vojnih veterana jer ti dečki imaju fantastičnu radnu etiku. Reeves je s lakoćom držao korak s kršnim kaskaderima. Za filmove franšize Matrix Keanu je naučio sve vrste Kung Fua, a za film 47 Ronin naučio je Iaido i japansko mačevanje i Kenjutsu. A sada, za film John Wick 2, savladao je vještinu pucanja s tri pištolja, trenirao sa SWAT timom, naučio brazilski jiu-jutsu i podigao svoje vozačko umijeće na potpuno novu razinu.

U ovom nastavku hita iz 2014., legendarni plaćeni ubojica John Wick (Keanu Reeves) prisiljen je prekinuti mirovinu jer njegov bivši suradnik planira preuzeti kontrolu nad klanom međunarodnih ubojica. Krvna zakletva ga obvezuje da mu pomogne pa John putuje u Rim gdje se bori protiv nekolicine najsmrtonosnijih svjetskih ubojica.

Film John Wick 2 režirao je Chad Stahelski, a scenarij potpisuje Derek Kolstad. U filmu glume Keanu Reeves i Common, Laurence Fishburne i Riccardo Scamarcio. Glumačku postavu također čine Ruby Rose, Lance Reddick, John Leguizamo i Ian McShane.

Fishburne, vjerojatno najpoznatiji po ulozi Morpheusa iz Matrixa, rado se ponovo udružio sa svojim kolegom iz filma nakon što ga je originalni John Wick oduševio modernom pričom i mračnim humorom. Reper, glumac i glazbenik Common glumi Cassiana, Gianninog šefa osiguranja i obučenog ubojicu koji se sukobljava s Johnom tijekom napetog obračuna u Rimu i u njujorškom  prijevoznom čvorištu Svjetskog trgovačkog centra. Producenti su angažirali Ruby Rose u ulozi Ares, Santinove nijeme šefice osiguranja. Zvijezda hvaljene TV serije Orange is the New Black, uživala je u ulozi atipične žene. "Ona je snažan androgeni lik koji zapovijeda muškom odredu. Bilo je jako zanimljivo igrati takvu ulogu.", kaže Rose.

Akcijski blockbuster John Wick 2, u distribuciji Blitz film&video, od 23.2. je krenuo sa prikazivanjem u CineStaru i ostalim kinima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala